search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:04
MENU CLOSE

Εμπάργκο στα τουρκικά προϊόντα κάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου – Τι έγραψε στο facebook ο δημοσιογράφος

04.05.2018 11:11
Εμπάργκο στα τουρκικά προϊόντα κάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου - Τι έγραψε στο facebook ο δημοσιογράφος  - Media

 

Το εμπάργκο που έχουν κηρύξει κατά των Τούρκων οι πολίτες της Ορεστιάδας για την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη και του ανθυπολοχαγού Άγγελο Μητρετώδη θα στηρίξει ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Σαν πολίτης και σαν δημοσιογράφος θα στηρίξω με όση δύναμη έχει η φωνή μου την απόφαση των συμπολιτών των ενός εκ των δύο αξιωματικών στην Ορεστιάδα, να σταματήσουν να αγοράζουν τουρκικά προϊόντα και να σταματήσουν να επισκέπτονται τουριστικά την Τουρκία. Πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί μέχρι να επιστρέψουν τα παλικάρια μας στα σπίτια τους», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος στην εκπομπή του στον Real FM. 

Στο μήνυμα του στο facebook έγραψε: 

Δεν αγοράζουμε τουρκικά προϊόντα ή υπηρεσίες,ούτε ταξιδεύουμε στην Τουρκία,μέχρι να απελευθερωθούν οι φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη Έλληνες αξιωματικοί!
#FreeOurSoldiers #EmbargoTurkishProducts

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15