search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:59
MENU CLOSE

Αυτόπτης μάρτυρας στο τροχαίο του Κηφισού πρώην παίκτης του Masterchef: Η συγκλονιστική μαρτυρία του (Video | Photos)

09.05.2018 12:36
Έφεση του Δημοσίου κατά της απόφασης αποζημίωσης στην οικογένεια του Μάριου από το Μενίδι – Τι επικαλείται - Media

 

Συγκλονίζει η μαρτυρία του πρώην παίκτη του Masterchef, Μάριου Βραχάτη ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο σφοδρό τροχαίο που σημειώθηκε την Τετάρτη στον Κηφισό, όταν μια νταλίκα ξέφυγε από την πορεία της και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, παρασύροντας δυο οχήματα με τραγικό απολογισμό δυο νεκρούς και μια βαριά τραυματισμένη γυναίκα.

«Έβλεπες αίματα παντού, η κοπέλα ήταν βαριά τραυματισμένη, πήγα να βοηθήσω τον άλλο οδηγό αλλά ήταν νεκρός. Ήμουν μερικά αυτοκίνητα πίσω από το σημείο που έγινε το συμβάν. Δεν το είδα το τροχαίο αλλά μόλις μάθαμε ότι μια νταλίκα έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και παρέσυρε δυο οχήματα, αμέσως κατέβηκα από το αμάξι μου και έτρεξα να βοηθήσω τους ανθρώπους που ήταν μέσα στα αυτοκίνητα.

Έβλεπες αίματα παντού , η κοπέλα ήταν βαριά τραυματισμένη , είχε τις αισθήσεις της αλλά ήταν πολύ σοκαρισμένη . Στη συνέχεια πήγα στο άλλο αμάξι να βοηθήσω τον άλλον οδηγό αλλά ήταν ήδη νεκρός. Έπαιρνα τηλέφωνο την αστυνομία, το ασθενοφόρο για να έρθουν γρήγορα αλλά δυστυχώς ο θάνατος των δυο οδηγών από τα οχήματα πρέπει να ήταν ακαριαίος .

Επικρατούσε ένας πανικός το πρωί στο σημείο», είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Βραχάτης μιλώντας στο Protothema.

troxxsxs

troxaioio

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:59