search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:53
MENU CLOSE

Σε εξέλιξη η «κάθοδος» των οπαδών του ΠΑΟΚ – Στις Αφίδνες τα πρώτα πούλμαν

12.05.2018 09:19
Ζιμπάμπουε: Τουλάχιστον 47 νεκροί από σύγκρουση λεωφορείων - Media

 

Στις Αφίδνες έχουν φτάσει τα πρώτα πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ, που κατεβαίνουν στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. 

Τα λεωφορεία ξεκίνησαν στις 5 το πρωί του Σαββάτου από τα Μάλγαρα. 

Βάσει του σχεδιασμού της ΕΛ.ΑΣ. η πομπή έχει χωριστεί σε ομάδες 10 πούλμαν με τις αστυνομικές δυνάμεις να παρακολουθούν διακριτικά την πομπή από γέφυρες και κόμβους -σημεία δηλαδή όπου μπορεί να υπάρξει ενέδρα. 

Υπολογίζεται ότι στις 15:30 μεγάλος όγκος της πομπής θα βρίσκεται στις Αφίδνες εκεί που είναι προγραμματισμένη η μια από τις δύο στάσεις που θα γίνουν στο ταξίδι.

Στις Αφίδνες η αστυνομία θα ελέγχει τα πούλμαν και τους οπαδούς που είναι σε αυτά και θα αναχωρούν ανά 10 με προορισμό την Αθήνα και το Ολυμπιακό Στάδιο. 

Όπως σημειώνει ο sport-fm.gr, μέχρι στιγμής η κυκλοφορία των οχημάτων είναι αρκετά γρήγορη κάτι που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο οι ώρες να διαφοροποιηθούν, άρα και η άφιξη των πούλμαν στο ΟΑΚΑ να γίνει πολύ νωρίτερα από τις υπολογισμένες ώρες. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:53