search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:24
MENU CLOSE

Επίσημο: Κάνει δικό της τον Λιβάγια η ΑΕΚ!

21.05.2018 19:28
Στον τελικό η ΑΕΚ με Λιβάγια για πέμπτη σερί χρονιά - Παράταση και ανατροπή σε ματς - θρίλερ με τον Άρη - Media

 

Η ΑΕΚ ενημέρωσε την Λας Πάλμας πως θα καταθέσει άμεσα το ποσό που απαιτείται για την ενεργοποίηση της οψιόν του Λιβάγια και κάνει δικό της τον Κροάτη για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η Ένωση έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από την αγωνιστική παρουσία του Κροάτη, ο οποίος και λογίζεται εκ των σημαντικότερων παικτών στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Έτσι, παρά το γεγονός πως η προθεσμία που είχε έληγε στις 15 Ιουνίου, οι πρωταθλητές Ελλάδος ενημέρωσαν τη Λας Πάλμας πως μέσα στις επόμενες ώρες πρόκειται να καταθέσουν το ποσό του 1,8 εκατ. ευρώ που απαιτείται και να ενεργοποιήσουν την οψιόν απόκτησης του 24χρονου, ο οποίος από σήμερα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Ένωσης.

Παράλληλα υπενθυμίζεται πως Λιβάγια και ΑΕΚ έχουν από πέρυσι υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, το οποίο και θα το διατηρήσει στο ρόστερ του συλλόγου τουλάχιστον ως το 2021.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:24