search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:38
MENU CLOSE

Νέο παλάτι στην Ελούντα: «Πράσινο φως» στην κατασκευή πεντάστερου ξενοδοχείου

23.05.2018 14:27
Νέο παλάτι στην Ελούντα: «Πράσινο φως» στην κατασκευή πεντάστερου ξενοδοχείου - Media

 

Το «πράσινο» φως έδωσε η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κρήτης για την κατασκευή νέας ξενοδοχειακής μονάδας στην περιοχή της Ελούντας. Πρόκειται για την κατασκευή ξενοδοχείου πέντε αστέρων δυναμικότητας 800 περίπου κλινών που συμπεριλαμβάνει και ένα συνεδριακό κέντρο δυναμικότητας 400 ατόμων η οποία αναμένεται να αναβαθμίσει περαιτέρω το ποιοτικό τουριστικό προϊόν της περιοχής αλλά και ευρύτερα της Κρήτης.

Παράλληλα, υπήρξε θετική γνωμοδότηση από την επιτροπή για την επέκταση και την περιβαλλοντική αδειοδότηση δύο υφιστάμενων ξενοδοχειακών μονάδων που βρίσκονται σε Χερσόνησο στις Κάτω Γούβες και στην Ελούντα.

Επίσης, η επιτροπή Περιβάλλοντος ενέκρινε τη βελτίωση τμήματος στη νότια πλευρά του οδικού άξονα Βρύσες-Ασκύφου-Χώρα Σφακίων μήκους δυο περίπου χιλιομέτρων με βάση την οποία θα υπάρξει διαπλάτυνση στο μοναδικό τμήμα του υφιστάμενου άξονα, αυξάνοντας σημαντικά την οδική ασφάλεια στη κυκλοφορία των οχημάτων από και προς το Φαράγγι της Σαμαριάς.

Τέλος, η επιτροπή ενέκρινε την αδειοδότηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE και της VODAFONE στις περιοχές Λιθίνων Σητείας και Ζενίων Αγ. Νικολάου, όπως επίσης την κατασκευή σταθμού επίγειας ψηφιακής εκπομπής της εταιρείας DIGEA στη περιοχή Μυλοποτάμου.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:35