16/07/2019 10:07:41

Νταούλια και κλαρίνα στα Γιάννενα ενάντια στην εξόρυξη πετρελαίου – Μεγάλο συλλαλητήριο στην ηπειρωτική πρωτεύουσα (Photos/Video)

Νταούλια και κλαρίνα στα Γιάννενα ενάντια στην εξόρυξη πετρελαίου – Μεγάλο συλλαλητήριο στην ηπειρωτική πρωτεύουσα (Photos/Video) - Media

 

Μεγάλο συλλαλητήριο ενάντια στην εξόρυξη υδρογονανθράκων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα Γιάννενα. Εκατοντάδες διαδηλωτές από όλες τις περιοχές της Ηπείρου έδωσαν το «παρών», με μεγαλύτερη τη συμμετοχή των κατοίκων του Ζαγορίου.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, «οι εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων που μίλησαν υποστήριξαν ότι οι έρευνες πετρελαίων στην Ήπειρο και όχι μόνο θα πρέπει να σταματήσουν και οι πολυεθνικές να απομακρυνθούν. Η Ήπειρος χρειάζεται βιώσιμη και ήπια ανάπτυξη που δεν συνάδει με τα πετρέλαια. Αυτός ήταν ο κεντρικός άξονας όλων, οι οποίοι παράλληλα ανέφεραν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους ενάντια στις συγκεκριμένες πολιτικές που εφαρμόζει και η σημερινή κυβέρνηση.»

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την κινητοποίηση:

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.