search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:50
MENU CLOSE

Το συγκινητικό και αιχμηρό «αντίο» της Έλενας Ακρίτα στη Μαρία Μαρτίκα

02.06.2018 15:15
Ακρίτα: «Όταν βαριέμαι στην καραντίνα διαβάζω το Πόθεν Έσχες Μητσοτάκη με τα 32 ακίνητα»  - Media

 

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε ο θάνατος της αγαπητής ηθοποιού Μαρίας Μαρτίκα η οποία είχε επί μακρόν κοσμίσει τον κόσμο του ελληνικού θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα αποχαιρέτησε τη σπουδαία ηθοποιό με ένα συγκινητικό -αλλά και αιχμηρό- μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Η Μαρία Μαρτίκα που έφυγε από κοντά μας δεν ήταν η “κυρά-Θάλεια του Ρετιρέ” όπως γράφουν ορισμένοι ανόητοι. Ήταν μια εξαιρετική ηθοποιός που παρεμπιπτόντως έγινε γνωστή από το “Ρετιρέ”. Απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης, έπαιξε σε πολλές παραστάσεις και λίγες ταινίες – ιδίως του σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη. Η υποκριτική της δεινότητα έκανε το ελληνικό θέατρο λίγο καλύτερο. Θα την θυμόμαστε με σεβασμό», έγραψε η δημοσιογράφος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:49