search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:12
MENU CLOSE

Mαζί με το “Π” η Λίνα Νικολακοπούλου στο ΠοντίκιArt

21.01.2010 12:46
Mαζί με το "Π" η Λίνα Νικολακοπούλου στο ΠοντίκιArt - Media

Κυκλοφορεί  μαζί με το «Π» το Ποντίκι Art με συνέντευξη της Λίνας Νικολακοπούλου για το δικαίωμα των νέων στο όνειρο, την στάση του ελληνικού τραγουδιού απέναντι στα κοινωνικά προβλήματα της εποχής, την γυναικεία αξία, την μητρότητα, την ποίηση σε μια εποχή αγωνίας και αμφιβολίας.  Στην συνέντευξη της η  Λίνα Νικολακοπούλου μεταξύ άλλων τονίζει ότι : «Οι νέοι θέλουν το δικαίωμα να ονειρεύονται και να μην τους λογοκρίνουν το όνειρο. Θέλουν το δικαίωμα να δουν αλλιώτικα το θέμα «ζωή». Αλλά εν τω μεταξύ, τους κάνουν πλύση εγκεφάλου: «πρέπει να πάρεις πτυχία, να μιλάς πέντε γλώσσες…» ενώ ήδη αυτά έχουν ακυρωθεί. Οι σημερινοί νέοι είναι μια γενιά πιο ευαίσθητη και πιο τρυφερή από τις προηγούμενες».

Κυκλοφορεί αύριο μαζί με το «Π» το Ποντίκι Art με συνέντευξη της Λίνας Νικολακοπούλου για το δικαίωμα των νέων στο όνειρο, την στάση του ελληνικού τραγουδιού απέναντι στα κοινωνικά προβλήματα της εποχής, την γυναικεία αξία, την μητρότητα, την ποίηση σε μια εποχή αγωνίας και αμφιβολίας.  Στην συνέντευξη της η  Λίνα Νικολακοπούλου μεταξύ άλλων τονίζει ότι : «Οι νέοι θέλουν το δικαίωμα να ονειρεύονται και να μην τους λογοκρίνουν το όνειρο. Θέλουν το δικαίωμα να δουν αλλιώτικα το θέμα «ζωή». Αλλά εν τω μεταξύ, τους κάνουν πλύση εγκεφάλου: «πρέπει να πάρεις πτυχία, να μιλάς πέντε γλώσσες…» ενώ ήδη αυτά έχουν ακυρωθεί. Οι σημερινοί νέοι είναι μια γενιά πιο ευαίσθητη και πιο τρυφερή από τις προηγούμενες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:09