03/04/2020 01:44:17

Βαλ Κίλμερ: Σάλος στο διαδίκτυο μετά την «επίθεσή» του στον Μπουρντέν - Η δημόσια συγγνώμη

Βαλ Κίλμερ: Σάλος στο διαδίκτυο μετά την «επίθεσή» του στον Μπουρντέν - Η δημόσια συγγνώμη  - Media

 

Σάλο προκάλεσε ο παράδοξος τρόπος με τον οποίο ο Βαλ Κίλμερ θέλησε να αποχαιρετήσει από τη ζωή τον Άντονι Μπουρντέν.

Ο ηθοποιός σοκαρίστηκε από τον απρόσμενο θάνατο του διάσημου σεφ, κρίνοντας την απόφασή του να αυτοκτονήσει εγωιστική.

«Τι έγινε; Έμαθα ότι αυτοκτόνησες στο Παρίσι. Σε ποιο ξενοδοχείο; Είχες υποτροπιάσει; Είχες μόλις επιστρέψει εχοντας απολαύσει το καλύτερο γεύμα της ζωής σου; Απάτησες την φίλη σου; Εμείς που σε γνωρίζαμε είμαστε σοκαρισμένοι και θυμωμένοι γι’ αυτό που μας έκανες" έγραψε ανάμεσα σε πολλά ο Κίλμερ που αποφάσισε να αποχαιρετήσει αυστηρά έναν άντρα πρότυπο για τον ίδιο.

Ω, το σκοτάδι. Ω, ο σκληρός, πυκνός πόνος της απώλειας. Ο εγωισμός. Πόσες στιγμές ήσουν μακριά από το να νιώσεις την παγκόσμια αγάπη στο πρόσωπο σου. Σε αγαπούσαν σε όλη την υφήλιο. Εγωιστή. Μας έδωσες αφορμή για να νιώσουμε θυμό. Κάποτε ένας πνευματικός μου είπε ότι η αυτοκτονία είναι η πιο εγωιστική πράξη που μπορεί να κάνει κάποιος» έγραψε χαρακτηριστικά, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Η οργή αυτή που ξέσπασε στο διαδίκτυο ανάγκασε τον Βαλ Κίλμερ να απολογηθεί για την τοποθέτησή του. Με μια νέα ανάρτηση ζήτησε συγγνώμη επισημαίνοντας ότι τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν.

«Ζητώ συγγνώμη εάν άθελα μου προσέβαλα με την ανάρτηση μου. Σε αυτή έγραψα τα συναισθήματα μου για τον Άντονι Μπουρντέν. Η αγάπη όλα μπορεί να τα νικήσει» έγραψε χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.