search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:26
MENU CLOSE

MIG σε Αποστολόπουλο για το «Υγεία»: Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα

12.06.2018 14:20
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι θα ισχύσει έως τις 6 Απριλίου - Οι εξαιρέσεις - Media
 
«Έχοντας αποτύχει να αποκτήσει το 30% του ΥΓΕΙΑ στην τιμή των 0,45 ευρώ και αδυνατώντας προφανώς να επανέλθει με καινούρια δημόσια πρόταση σε τιμή υψηλότερη από τα 0,92 ευρώ που έχουν ήδη προσφερθεί, η “Εταιρεία Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος ΑΕ”, με αβάσιμα νομικά επιχειρήματα, επέλεξε τη δικαστική οδό για λόγους εντυπώσεων», δηλώνει η ΜIG, με αφορμή την αγωγή που κατέθεσε ο Όμιλος Γ. Αποστολόπουλος Συμμετοχών, βασικός μέτοχος του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών κατά των διοικήσεων του νοσοκομείου Υγεία, του Ομίλου MIG και της Τραπέζης Πειραιώς, ζητώντας τον τερματισμό της επιχειρούμενης πώλησης του νοσοκομείου Υγεία στον επενδυτικό όμιλο CVC Capital.
 
«Εάν το πραγματικό ενδιαφέρον της “Εταιρείας Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος” είναι η εξαγορά του ΥΓΕΙΑ, ο δρόμος είναι πάντα ανοικτός για την προσφορά υψηλότερου τιμήματος σε μετρητά. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα», προσθέτει.
 
Πηγή: economy365.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50