29/01/2020 06:34:06

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για το πρωτοσέλιδο του «Μακελειού» - Μέσα στις προθεσμίες του αυτοφώρου

Έρευνα για τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών - Media

 

Την εντολή να διενεργηθεί, μέσα στις προθεσμίες του αυτοφώρου, κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» έδωσε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Ηλίας Ζαγοραίος.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας ζητεί παράλληλα να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, όπως της «προσβολής Προέδρου της Δημοκρατίας», «παρακίνηση σε τέλεση κακουργημάτων» κ.α.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό», το οποίο προκάλεσε την παρέμβαση του κ. Ζαγοραίου έχει τον τίτλο: «Στα 8 μέτρα σαν τον Μπελογιάννη» και υπέρτιτλο: «Τα ανδρείκελα των δοσιλογισμού παρέδωσαν την Μακεδονία μας στους Αλβανο - σλάβους με την ψευδεπίγραφη ονομασία «Βόρεια Μακεδονία». Παυλόπουλος - Τσίπρας - Κοτζιάς : Εκτελεστικό απόσπασμα με μια σφαίρα στο κεφάλι για χαριστική βολή». Μάλιστα, η φωτογραφία του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου, «συνοδεύεται» από τον εξής τίτλο: «Σε καιρό πολέμου εκτελούνται κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.