search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:38
MENU CLOSE

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Μπαρμπαρούση: Άδειασμα και διαγραφή από Χ.Α. – Παρέμβαση Αρείου Πάγου – (Video)

15.06.2018 12:13
Πληροφορίες για σύλληψη Μπαρμπαρούση - Media
 
Σε κινήσεις πανικού προβαίνει η Χρυσή Αυγή μετά τις απαράδεκτες και προκλητικές δηλώσεις του βουλευτή της Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, ο οποίος προ ολίγου διεγράφη από το κόμμα.
Χοντρό άδειασμα από Μιχαλολιάκο

Νωρίτερα, ο αρχηγός της Χ.Α. Νίκος Μιχαλολιάκος καταδίκασε δημόσια την τοποθέτηση Μπαρμπαρούση λέγοντας ότι «η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την δήλωση Μπαρμπαρούση, η οποία είναι εκτός γραμμής της Χρυσής Αυγής, η οποία είναι ένα πολιτικό Κίνημα και ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης με την δήλωση του αυτή έδωσε μια βαθιά επικοινωνιακή ανάσα στο ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα όλα τα ΜΜΕ αντί να μιλάνε για την προδοσία της Μακεδονίας που είναι ένα πραγματικό γεγονός, μιλάνε για τα κατά φαντασίαν πραξικοπήματα που δεν υπάρχουν. Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι σε πλήρη συμφωνία απέκλεισαν την Χρυσή Αυγή από την συζήτηση, το μόνο εθνικιστικό κόμμα που έχει ξεκάθαρη θέση για την εθνική μειοδοσία που θα γίνει στις Πρέσπες.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική τους συμπεριφορά και καλεί τον Ελληνικό Λαό να αναλογιστεί: Ποιοι είναι τελικά οι φασίστες; Ποιοι είναι οι τύραννοι και αυτοί, οι οποίοι έχουν φτιάξει ένα αυταρχικό καθεστώς σε αυτήν χώρα;».
 

Ωστόσο, η καταδίκη και διαγραφή Μπαρμπαρούση από τη Χ.Α. έρχεται με… χρονοκαθυστέρηση και μάλλον μετά τις σφοδρές αντιδράσεις, αλλά και τις συνέπειες που επικρέμονται για το κόμμα, καθώς όταν ο πρώην, πλέον, βουλευτής του κόμματος εκστόμιζε τα όσα χυδαία περί πραξικοπήματος, η Κ.Ο. χειροκροτούσε και επικροτούσε ηχηρά.
 
Έρευνα και από τον Άρειο Πάγο
Εν τω μεταξύ, εντολή για τη διενέργεια έρευνας σχετικά με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, έδωσε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλία Ζαγοραίο, και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.
 
Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διαβίβασε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας και σχετικά δημοσιεύματα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:38