search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:12
MENU CLOSE

Οι διεθνείς και ο Σκίμπε στον ΟΠΑΠ: «Φαβορί η Αργεντινή, έκπληξη το Βέλγιο»

15.06.2018 14:40
Οι διεθνείς και ο Σκίμπε στον ΟΠΑΠ: «Φαβορί η Αργεντινή, έκπληξη το Βέλγιο» - Media
 
Όλες οι προβλέψεις των 13 διεθνών που αγωνίζονται στο εξωτερικό και του Μίκαελ Σκίμπε για το Παγκόσμιο Κύπελλο
Τις προβλέψεις τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο έδωσαν, σε αποκλειστικές συνεντεύξεις τους στον ΟΠΑΠ, 13 παίκτες της Εθνικής Ομάδας, που αγωνίζονται στο εξωτερικό και ο ομοσπονδιακός προπονητής Μίκαελ Σκίμπε.
 
Από τις 6 έως τις 14 Ιουνίου, οπότε ξεκίνησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, προβλήθηκαν 9 βίντεο, με αποκλειστικές δηλώσεις στον ΟΠΑΠ, του Μίκαελ Σκίμπε, του Κώστα Μήτρογλου, του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, του Βασίλη Τοροσίδη, του Παναγιώτη Ρέτσου και των υπόλοιπων διεθνών που συνεχίζουν την καριέρα τους στο εξωτερικό. Μετέφεραν το κλίμα, που υπάρχει σε 8 χώρες, για το Παγκόσμιο Κύπελλο και προέβλεψαν τον νικητή, το ζευγάρι τελικού και την ομάδα-έκπληξη της διοργάνωσης.
Ποια είναι η ομάδα που θα σηκώσει το τρόπαιο το βράδυ της 15ης Ιουλίου, στη Μόσχα; Στο άτυπο γκάλοπ των διεθνών και του Σκίμπε, την πρώτη θέση πήρε η Αργεντινή με 6 «ψήφους» και ακολούθησαν η Γερμανία με 5, η Βραζιλία με 3, η Ισπανία με 2 και η Γαλλία με μία.
 
Οι 11 από τους 13 διεθνείς και ο Μίκαελ Σκίμπε έδωσαν από μία πρόβλεψη για τον νικητή της διοργάνωσης. Ο Ορέστης Καρνέζης δήλωσε στον ΟΠΑΠ ότι θα πάρει το κύπελλο μία από τις Αργεντινή, Βραζιλία ή Γερμανία και ο Κώστας Σταφυλίδης η Γερμανία ή η Ισπανία. Μετρήσαμε όλες τις προβλέψεις τους.
Τρεις διεθνείς, οι Βασίλης Τοροσίδης, Νίκος Καρέλης και Ορέστης Καρνέζης ανέφεραν, ως πιθανότερο ζευγάρι τελικού, αυτό της Βραζιλίας με την Αργεντινή. Ακολούθησαν με 2 «ψήφους» τα ζευγάρια Αργεντινή-Γαλλία, Γερμανία-Βραζιλία, Βραζιλία-Γαλλία, Ισπανία-Γερμανία και με μία τα ζευγάρια Αργεντινή-Γερμανία, Πορτογαλία-Αργεντινή και Βραζιλία-Πορτογαλία.
 
Το Βέλγιο θα είναι η ομάδα-έκπληξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου συμφώνησαν 6 διεθνείς και ο Μίκαελ Σκίμπε. Από 3 «ψήφους» πήραν η Αίγυπτος και η Κροατία και από μία το Μεξικό, το Περού και η Νιγηρία.
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:11