search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:57
MENU CLOSE

Πάτρα: Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η υπόθεση με συνταξιούχο – Πάνω από 6 ώρες «ταμπουρωμένος» – Τι ζητά από τον διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ.

16.06.2018 12:36
Πάτρα: Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η υπόθεση με συνταξιούχο - Πάνω από 6 ώρες «ταμπουρωμένος» - Τι ζητά από τον διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ. - Media

 

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τον 59χρονο συνταξιούχο, που παραμένει ταμπουρωμένος επί έξι ώρες στο σπίτι του και απειλεί να δώσει τέλος στη ζωή του με μαχαίρι επειδή -όπως λέει- δεν μπορεί να ζήσει με τα ελάχιστα χρήματα που του καταβάλλονται ως σύνταξη.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, εξακολουθεί να βρίσκεται σε υπερένταση και να μιλά ακατάπαυστα, χωρίς ωστόσο να επιτρέπει σε κανέναν να τον προσεγγίσει.

Μετά από πολύωρη επικοινωνία με τον έμπειρο διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ. Παντελή Τσίρκα, ο 59χρονος εμμένει στο αίτημα του να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, τον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσο Πετρόπουλο και Εισαγγελέα Πατρών. 

Οι Αρχές δεν μπορούν να προσεγγίσουν στο σπίτι του καθώς στην αυλή περιφέρονται οι σκύλοι του συνταξιούχου που προστατεύουν το σπίτι.

Nωρίτερα  ο κ. Πετρόπουλος σε επικοινωνία που είχε με το tempo24.gr, παρείχε διευκρινιστικές πληροφορίες για το θέμα του  59χρονου, δηλώνοντας πως έχει λάβει από την πρώτη στιγμή που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει (5-3-208) γιατί δεν του εκδιδόταν η σύνταξη, το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ, ως αναδρομικά και λαμβάνει κάθε μήνα επιπλεόν 60 ευρώ στη σύνταξη του.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόκειται για το ίδιο άτομο που στις 5 Μαρτίου του 2018,  απειλούσε να αυτοκτονήσει με καραμπίνα, διαμαρτυρόμενος για θέμα που είχε προκύψει με τη σύνταξη του. Μάλιστα τότε είχε ζητήσει να επικοινωνήσει και πάλι με τον Υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο, όπως και έγινε, με τον Υφυπουργό να διαβεβαιώνει τον παρολίγον αυτόχειρα πως θα διευθετηθεί το θέμα του, όπως και έγινε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:55