search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:09
MENU CLOSE

Πηγές ΝΔ: Δεν υπήρξε και δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με τον Δημήτρη Καμμένο

17.06.2018 11:36
Λουκέτο σε 53 καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς - Σε ποιες περιοχές κλείνουν - Media

 

Στον απόηχο της διαγραφής του Δημήτρη Καμμένου από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, μετά το “ναι” στην πρόταση μομφής που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία κατά της κυβέρνησης Τσίπρα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέτει τελεία σε σενάρια που διακινούνται.

“Δεν υπήρξε και δεν υπάρχει καμία επικοινωνία της Νέας Δημοκρατίας με τον Δημήτρη Καμμένο”, διαμηνύουν πηγές της οδού Πειραιώς μιλώντας στο capital.gr.

Υπενθυμίζεται ότι αιχμές είχε αφήσει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τον διαγραφέντα βουλευτή. “Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή… κουτσός ο παίχτης…”, έγραψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, στο Twitter, τη στιγμή που το κόμμα του βιώνει έντονους εσωτερικούς κραδασμούς, μετά τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή, καθώς μετά τον Δημήτρη Καμμένο… μαντήλι στους Ανεξάρτητους Έλληνες κούνησε και η μέχρι πριν λίγα εικοσιτετράωρα εκπρόσωπος Τύπου, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

“Αναμενόμενη η στάση του Δ. Καμμένου. Μάλλον άργησε κιόλας. Η έκπληξη θα ήταν η συνέχιση της στήριξης σε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Τώρα μπορεί να συνεχίσει χωρίς κανέναν ενδοιασμό αυτό που ξεκίνησε εδώ και καιρό”, υποστήριξε, από την πλευρά της, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:08