18/09/2020 23:14:18

Η κομμένη σκηνή με τα μαύρα εσώρουχα στους «Δυο Ξένους» που δεν είδαμε ποτέ (Video)

Η κομμένη σκηνή με τα μαύρα εσώρουχα στους «Δυο Ξένους» που δεν είδαμε ποτέ (Video) - Media

 

Όπως έχει παραδεχτεί ο Αλέξανδρος Ρήγας, οι σκηνές των «Δυο Ξένων» που δεν κατάφεραν να… περάσουν τις εξετάσεις στο τελικό μοντάζ δεν ήταν λίγες.

Οι ηθοποιοί τις γύρισαν κανονικά (περισσότερες από μία φορές μάλιστα!), ωστόσο εντέλει δεν έφτασαν ποτέ στον τηλεθεατή μιας και είτε αντικαταστάθηκαν από άλλες, είτε αφαιρέθηκαν εντελώς από το σενάριο.

Πολλές από αυτές τις κομμένες  σκηνές που σήμερα θεωρούνται συλλεκτικές, προβλήθηκαν σε ένα special επεισόδιο της σειράς, στο οποίο το δίδυμο Ρήγας – Αποστόλου παρουσίασε στο κοινό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και οι πιο φανατικοί δεν έχουν καταφέρει να τις εντοπίσουν στο διαδίκτυο.

Μια τέτοια σκηνή μας παρουσίασε η ιστοσελίδα RareAndMore, που μας χαρίζει συχνά τέτοιου είδους τηλεοπτικά «διαμαντάκια».

Πρωταγωνιστές η Μίνα Αγγελοπούλου και ο Κωνσταντίνος Μαρκοράς, σε μία αισθησιακή σκηνή που μας κάνει να αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο τελικά το μεγαλύτερο μέρος της αφαιρέθηκε.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ποζάρει μπροστά στον Νίκο Σεργιανόπουλο φορώντας μαύρα εσώρουχα,ενώ λίγο αργότερα τη βλέπουμε να κοιμάται στο κρεβάτι του φορώντας τα.

Πηγή: dailymedia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.