search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:32
MENU CLOSE

O Γιώργος Μουκίδης εξηγεί γιατί απαγόρευσε στον Σφακιανάκη να ερμηνεύει τα τραγούδια του (Video)

23.06.2018 09:24
O Γιώργος Μουκίδης εξηγεί γιατί απαγόρευσε στον Σφακιανάκη να ερμηνεύει τα τραγούδια του (Video) - Media

 

Τους λόγους για τους οποίους ο απαγόρευσε στον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη, να ερμηνεύει τα τραγούδια του, εξήγησε ο συνθέτης Γιώργος Μουκίδης.

Ο Γιώργος Μουκίδης βρέθηκε στην εκπομπή Tatiana Live και μίλησε για το τέλος της συνεργασίας τους, ενώ αναφέρθηκε και στο εξώδικο που έστειλε στον καλλιτέχνη με τις γνωστές ακροδεξιές απόψεις.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ο τραγουδιστής έχει ως σταθερά μόνο το κέρδος, και στο εξωτερικό κακολογεί τους Έλληνες, ενώ εντός Ελλάδας βρίζει τους πάντες.

Το εξώδικο:

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ, ότι από της κοινοποιήσεως της παρούσας, ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ, ρητά και κατηγορηματικά, την εκτέλεση και ερμηνεία των παρακάτω αναφερομένων ασμάτων μου, σε οποιαδήποτε ζωντανή (live) δημόσια ερμηνεία τους (νυχτερινά κέντρα, τηλεοπτικά κανάλια, συναυλίες, ραδιοφωνικοί σταθμοί κλπ), δεν έχετε δε προς τούτο, καμία προφορική ή έγγραφη συγκατάθεσή μου και οποιαδήποτε από μέρους σας, παραβίαση, θα επισύρει εις βάρος σας, σοβαρές αστικές και ποινικές συνέπειες, μια και πέραν της προσβολής του πνευματικού έργου μου, προσβάλλετε και εμένα ως άνθρωπο και ως δημιουργό. Τα τραγούδια λοιπόν, τα οποία σας απαγορεύω να ερμηνεύετε δημόσια, σύμφωνα με τα παραπάνω, είναι τα κάτωθι αναφερόμενα : 1) ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΛΑ , 2) ΑΝ, 3) ΓΙΑ ΜΕΝΑ, 4) ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ, 5) ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ, 6) ΔΕΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ, 7) ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, 8) ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ, 9) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ, 10) ΕΓΩ, 11) ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ, 12) ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ, 13) ΕΞΩ ΒΡΕΧΕΙ, 14) ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΑΣ, 15) ΕΥΤΥΧΩΣ, 16) Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ, 17) Η ΣΤΕΛΛΑ Η ΣΜΥΡΝΙΑ, 18) ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΩΡΑ ΑΛΛΙΩΣ, 19) ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ, 20) ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ, 21) ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑ, 22) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, 23) ΚΑΡΝΤΑΣΗΣ, 24) ΚΙ ΑΝ ΠΙΝΩ, 25) ΛΥΓΑΡΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ, 26) ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΦΤΑΝΕΙ, 27) ΜΟΝΟΣ ΘΑ ΠΟΝΩ ΘΑ ΠΙΝΩ, 28) ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ, 29) ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ, 30) ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, 31) ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΑ, 32) ΟΠΩΣ, 33) ΟΤΙ ΜΟΥ ΧΕΙΣ ΠΕΙ, 34) ΠΑΡΑΠΟΝΟ, 35) ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ, 36) ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ, 37) ΣΥΝΤΑΓΗ, 38) ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ, 39) ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ, 40) ΤΙΠΟΤΑ, 41) ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ, 42) ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΩ, 43) ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ, 44) ΦΩΣ ΜΟΥ, 45) ΧΑΡΑΜΑΤΑ.
Είναι περιττό να αναφερθώ στην τελευταία σας συναυλία, στα Τίρανα, όπου κατά την ερμηνεία και δικών μου τραγουδιών, υπονοήσατε σαφώς και αποκαλέσατε την πλειοψηφεία των Ελλήνων οκνηρούς, ίδιον της επανειλημμένης αντιφατικής συμπεριφοράς σας, όπου στο εξωτερικό υβρίζετε εμάς και στο εσωτερικό της χώρας μας, υβρίζετε όλους τους άλλους, με κοινό πάντως γνώμονα και συμφέρον, το οικονομικό κέρδος σας, το οποίο είναι αναμφισβήτητο και αδιαμφισβήτητο, όπου και αν ερμηνεύσετε, σε όποια χώρα και αν τραγουδήσετε, οποτεδήποτε και αν ευρεθείτε και οπουδήποτε και αν ομιλήσετε. Παγκόσμια σταθερά λοιπόν το οικονομικό κέρδος σας, το οποίο ουδέποτε μεταβάλλετε, όπως κατά καιρούς μεταβάλλονται οι απόψεις σας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10