search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 23:58
MENU CLOSE

«Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν πολύ σκληρός στη δουλειά, λίγοι αντέξαμε δίπλα του»

01.07.2018 10:20
Eurovision: Νέα εκπομπή στην ΕΡΤ με τον Μιχάλη Μαρίνο - Media

 

Για την πορεία της στο τραγούδι, αλλά και για τον παράδοξο τρόπο με τον οποίο βρέθηκε στον χώρο του θεάματος μιλά η Πωλίνα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα Espresso. Η γνωστή καλλιτέχνης αναφέρεται μεταξύ άλλων στον Γιώργο Μαρίνο, τόσο στη συνεργασία τους όσο και τις σχέσεις τους σήμερα.

Διαβάστε παρακάτω απόσπασμα της συνέντευξης:

Στο θέαμα πώς βρεθήκατε;

Ξεκίνησα ερασιτεχνικά ως τραγουδίστρια συγκροτήματος στο Οn The Rocks, έπειτα από παρότρυνση φίλων μου. Τότε ήταν της μόδας τα μικρά ονόματα και, όταν πήγα για οντισιόν, με κράτησαν ως Πωλίνα, ενώ το κανονικό μου είναι Παυλίνα-Παρασκευή. Το πρώτο τραγούδι που είπα ήταν αυτό της Μαγδαληνής από το «Jesus Christ Super Star» και η πρώτη φορά που βγήκα στο κοινό ήταν με σπρωξιά!

Είχε επιτυχία η συνεργασία;

Μεγάλη! Γεγονός που τάραξε τους γονείς μου και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είχα φοβερή αντίδραση.

Σας τρόμαξαν οι αντιδράσεις τους;

Το αντίθετο. Αφοσιώθηκα με τρελό πείσμα στη μουσική. Ακολούθησε η μεταγραφή μου στα Δειλινά λόγω του Γιάννη Πάριου, αλλά η ουσιαστική μου καριέρα, η βουτιά στα βαθιά της θεατρικότητας και της εμπειρίας του show, άρχισε με τον έναν και μοναδικό Γιώργο Μαρίνο.

Κρατήσατε επαφές;

Οχι, δυστυχώς δεν τον βλέπω πια, κάτι που στενοχωρεί πολλούς από εμάς, τους παλιούς συνεργάτες του. Θυμάμαι περιστατικά με τον Γιώργο με αμέτρητα γέλια. Ωστόσο, ήταν πολύ σκληρός στη δουλειά. Λίγοι αντέξαμε δίπλα του και αυτό είναι πολύ τιμητικό, που δουλέψαμε μαζί του. Αυτό δήλωνε ότι διαθέταμε ανθεκτικότητα και γερά νεύρα! Οι πρόβες ήταν εξαντλητικές. «Είσαι η πιο σημαντική παρτενέρ μου» ήταν τα λόγια του. Κοντά του απέκτησα γνώση, αλλά γνώρισα και όλον τον πνευματικό κόσμο της εποχής. Από τη Μελίνα Μερκούρη μέχρι τον Κώστα Ταχτσή, τον Γιάννη Ξανθούλη, τον Παύλο Μάτεσι, τον Βαγγέλη Σειληνό, αλλά και τους Σταμάτη Κραουνάκη και Λίνα Νικολακοπούλου.

Οι σημαντικές συνεργασίες συνεχίστηκαν;

Ναι! Ακολούθησε η συνεργασία -και φιλία- με την Αννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα, με πολλές πετυχημένες σεζόν στον Διογένη και όλοι μας με πρώτες επιτυχίες στη δισκογραφία. Το «Μπιρίμπα» ήταν η αρχή μου και τους στίχους του συγκεκριμένου τραγουδιού μου έδωσε, έπειτα από πολλή πίεση, ο Σταμάτης Κραουνάκης. Μετά ήρθε το «Μπικίνι» και το 1987 μαζί με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο γράφουμε τις «Τρέλες στις Σεϊχέλες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03