search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:15
MENU CLOSE

Αδ. Γεωργιάδης: Ο Μεϊμαράκης το τελευταίο που θέλει είναι καλά λόγια από τον Τσίπρα

06.07.2018 09:34
Αδ. Γεωργιάδης: Ο Μεϊμαράκης το τελευταίο που θέλει είναι καλά λόγια από τον Τσίπρα - Media

 

“Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης το τελευταίο που θέλει να ακούει είναι καλά λόγια από τον Τσίπρα” τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM” τα όσα είπε ο πρωθυπουργός, χθες, στη Βουλή πως αν είχε εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ ο κ. Μεϊμαράκης, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

“Δεν έχω δει στο παρελθόν τέτοια χυδαία -με όλη τη σημασία της λέξεως- προσπάθεια εισπηδήσεως εις τα εσωκομματικά και εσωτερικά ενός άλλου κόμματος και μάλιστα από εν ενεργεία πρωθυπουργό. Σιγά μην κάνει υποδείξεις στον Μεϊμαράκη ο Τσίπρας. Σιγά μην μας βγάλει ο Τσίπρας τον Μεϊμαράκη και Συριζαίο. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης -για την ιστορία του είμαστε υπερήφανοι και φυσικά για την προεδρία του στη Νέα Δημοκρατία- το τελευταίο που θέλει να ακούει είναι καλά λόγια από τον Τσίπρα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Για το τεταμένο κλίμα, χθες, στη συζήτηση για την οικονομία, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε πως “ο κ. Τσίπρας, επειδή είναι πάρα πολύ στριμωγμένος με όλα αυτά που γίνονται, έχει επιλέξει την οδό της πόλωσης, της λάσπης”, επισημαίνοντας πως “αυτό το κλίμα είναι πολύ κακό αλλά είναι αυτό που έχει επιλέξει ο κ. Τσίπρας, ο οποίος πέφτοντας δεν θα ενδιαφερθεί αν κάνει κάτι καλό ή κακό για τη χώρα, αλλά για τον εαυτό του”.

Κληθείς να σχολιάσει συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη το 1993 στην “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία” με τίτλο “Ε όχι και μεγάλο θέμα η Μακεδονία”, ο κ. Γεωργιάδης είπε: “Αν θα είναι μια συζήτηση για το ’93 θα πρέπει να κάνουμε μια συζήτηση για το τι έλεγε το ’93 για τα Σκόπια ο Τσίπρας. Φαντάζομαι πως το ’93 ως επικεφαλής των καταλήψεων, ‘Μακεδονία’ θα τα ανέβαζε – ‘Μακεδονία’ θα τα κατέβαζε, όπως όλη η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν καταλαβαίνω πώς είναι παραγωγική μια συζήτηση με όρους ’93 το 2018”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03