search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:44
MENU CLOSE

Αντεγκλήσεις Κοτζιά-Ζουράρι για τη συμφωνία των Πρεσπών

20.07.2018 06:12
Αντεγκλήσεις Κοτζιά-Ζουράρι για τη συμφωνία των Πρεσπών - Media

Ένα απροσδόκητο επεισόδιο εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στο υπουργείο Εξωτερκών, μεταξύ του Νίκου Κοτζιά και του Κώστα Ζουράρι.

Ο κ. Ζουράρις σχολιάζοντας την συμφωνία στο Σκοπιανό δήλωσε πως: «Αυτή τη στιγμή είμαστε ακρωτηριασμένοι και εγώ και οι Μακεδόνες αισθανόμαστε ως δωρηταί σώματος και οργάνων».

«Έχουμε πάθει σμίκρυνση κεφαλής», δήλωσε αφότου είχε πάρει τον λόγο από τον Νίκο Κοτζιά με το ζόρι, αφού δεν ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει. «Εμάς τους Μακεδόνες μας ακρωτηριάσατε στο καθ’ ολοκληρίαν… Ακρωτηριάσατε το όνομα μας που είναι τμήμα της ταυτότητας μας» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

Το στραβό όνομα, προειδοποίησε ο Κώστας Ζουράρις, προκαλεί δυστυχίες. Τη στιγμή που πήρε το λόγο ο κ. Ζουράρις, ο υπουργός Εξωτερικών ήταν έτοιμος να κλείσει η συζήτηση.

Ο κ. Κοτζιάς αντέδρασε σχολιάζοντας μεταξύ άλλων ότι «δεν είναι Βουλή εδώ», και τονίζοντας ότι η συζήτηση ολοκληρώθηκε. «Το πρόγραμμα έλεγε ότι μετά θα γίνουν ερωτήσεις και εισηγήσεις κι αυτό κάνω» απάντησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, με τον υπουργό Εξωτερικών να υπαναχωρεί για να μην δοθεί έκταση στην αντιπαράθεση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:44