search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:27
MENU CLOSE

Εντοπίστηκε και θα καταθέσει στις γαλλικές Αρχές ο Έλληνας διαδηλωτής που ξυλοκοπήθηκε από συνεργάτη του Μακρόν

22.07.2018 12:54
Κρεμλίνο: Δεν έχουμε λάβει ακόμη πρόσκληση για συνάντηση Πούτιν - Τραμπ - Media

 

Μετά τις πληροφορίες ότι ο διαδηλωτής που ξυλοκοπήθηκε από τον συνεργάτη του Μακρόν, ο οποίος στη συνέχεια απολύθηκε, οι Γαλλικές αρχές φαίνεται ότι τον εντόπισαν και είναι πρόθυμος να καταθέσει στη Δικαιοσύνη.

Την πληροφορία ότι ο Έλληνας διαδηλωτής θα καταθέσει στη Γαλλική Δικαιοσύνη μετέδωσε πρώτη η ανταποκρίτρια του Real.gr, στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά, στο Twitter.

Ο Έλληνας διαδηλωτής φαίνεται να έχει επικοινωνήσει με τις Γαλλικές αρχές και δήλωσε διαθέσιμος να καταθέσει στη Δικαιοσύνη για τις συνθήκες του περιστατικού του ξυλοδαρμού του από τον πρώην συνεργάτη του Γάλλου προέδρου, που έχει προκαλέσει σάλο στην Γαλλική κοινωνία.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Ελληνας πήγε στο Παρίσι για να πάρει μέρος στις διαδηλώσεις της 1ης Μάιου και ανήκει στον αναρχικό χώρο. 

Οι γαλλικές αρχές τον συνέλαβαν για 4 ώρες και τον άφησαν στη συνέχεια ελεύθερο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:24