search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:21
MENU CLOSE

Στις φυλακές Χαλκίδας μετήχθη το πρωί ο Χριστόδουλος Ξηρός

06.08.2018 09:47
Στις φυλακές Χαλκίδας μετήχθη το πρωί ο Χριστόδουλος Ξηρός - Media

 

Στις φυλακές Χαλκίδας μετήχθη σήμερα το πρωί, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και άκρα μυστικότητα, ο καταδικασμένος σε 6 φορές ισόβια για την υπόθεση της 17 Νοέμβρη Χριστόδουλος Ξηρός.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης, η μεταγωγή του πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των φυλακών Κορυδαλλού οι οποίες πρόκειται βήμα βήμα να μετατραπούν σε σωφρονιστικό κατάστημα υποδίκων.

Όπως είναι γνωστό στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των φυλακών του Κορυδαλλού μετήχθη στις φυλακές Βόλου ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Οργή από τη ΝΔ

«Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα επιδεικνύει συστηματικά στοργή στους τρομοκράτες δολοφόνους προκαλώντας τις οικογένειες των θυμάτων τους, αλλά και το κοινό περί Δικαίου αίσθημα», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για τη μεταγωγή του Χριστόδουλου Ξηρού από τις φυλακές Κορυδαλλού.
 
«Μια κυβέρνηση ανίκανη και κυνική, που δεν μπορεί να προσφέρει στοιχειώδη ασφάλεια στους Έλληνες, φροντίζει ώστε οι τρομοκράτες να αποφυλακιστούν μια ώρα αρχύτερα», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευης.
 
ΣΥΡΙΖΑ: Προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών
Απαντώντας στη ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «η ΝΔ προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών για ακόμα μια φορά. Σε καμία σοβαρή αστική δημοκρατία τα κόμματα δεν αντιδικούν για μεταγωγές κρατουμένων, όποιοι κι αν είναι αυτοί.
 
Τουλάχιστον σταμάτησε να συνδέει τις μεταγωγές με τις φονικές πυρκαγιές. Θα το χαρακτηρίζαμε και πρόοδο για τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:20