search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:05
MENU CLOSE

Μεταγραφή-«βόμβα» στον ΣΚΑΪ: Ποια παρουσιάστρια επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση;

07.08.2018 14:18
Απολύσεις στον ΣΚΑΪ - Media

 

Ο ΣΚΑΪ την τελευταία διετία είναι το κανάλι που δεσπόζει στην κορυφή των τηλεθεάσεων, κερδίζοντας κατά κράτος όλους τους μεγάλους του τηλεοπτικούς αντιπάλους. Ειδικά μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τον Acun Ilicali και την προβολή στην ελληνική τηλεόραση των προγραμμάτων του, το κανάλι του Φαλήρου… απογειώθηκε.

Ο ιδιοκτήτης του σταθμού Γιάννης Αλαφούζος θέλει, προφανέστατα, να συνεχίσει ο ΣΚΑΪ να κυμαίνεται σε αυτά τα επίπεδα και, προκειμένου να διατηρήσει τα πρωτεία στις μετρήσεις της AGB, προέβη σε μια μεταγραφική «βόμβα»!

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μετά τη συμμετοχή της στο Survivor ετοιμάζεται για μόνιμη «εγκατάσταση» στον ΣΚΑΪ. Η πασίγνωστη παρουσιάστρια είχε μπει στο ριάλιτι επιβίωσης με τον όρο ότι μετά το τέλος του παιχνιδιού θα συζητήσει για δική της εκπομπή με τον σταθμό και, όπως όλα δείχνουν, αυτό θα γίνει.

Η Σπυροπούλου θα πάρει τη θέση της Ευαγγελίας Αραβανή ως παρουσιάστρια του σούπερ επιτυχημένου My Style Rocks, του οποίου η δεύτερη σεζόν θα προβληθεί πιθανότατα τον Οκτώβριο.

Κάπως έτσι η Κ. Σπυροπούλου επιστρέφει και πάλι στον αγαπημένο της ρόλο και θα ψάξει τη νέα… Ιωάννα Τούνη, πάντα μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΪ.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:05