search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:03
MENU CLOSE

Καμμένος για Έλληνες Στρατιωτικούς: Με εντολή Ερντογάν η προσχεδιασμένη σύλληψη τους

08.08.2018 09:49
Καμμένος για Έλληνες Στρατιωτικούς: Με εντολή Ερντογάν η προσχεδιασμένη σύλληψη τους - Media

 

Στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον realfm 97,8. 

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η κράτηση τους είναι αντίθετη σε κάθε Αρχή διεθνούς Δικαίου. Βρίσκονται εκεί χωρίς να έχει υπάρξει κατηγορητήριο. Κρατούνται παράνομα, χωρίς να τους έχουν αποδοθεί κατηγορίες. Αυτό είναι πρωτοφανές και αυτό αντιμετωπίζεται μόνο σε διεθνές επίπεδο” δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:

«Θεωρώ ότι η σύλληψη των δύο στρατιωτικών ήταν προγραμματισμένη, προσχεδιασμένη και ήταν μία κίνηση την οποία είχαν ετοιμάσει οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις με εντολή του Ερντογάν προκειμένου να δημιουργήσουν το περιβάλλον εκείνο για να κάνουν την ομηρία που θα οδηγούσε στη συναλλαγή για τους οκτώ. Δεν θεωρώ ότι ήταν μία πράξη που έγινε κατά τύχη. Βρήκαν την ευκαιρία, μέσα σε μία νύχτα που είχε χιόνια σε μία περιοχή δύσκολη να κάνουν πράξη ένα προσχεδιασμένο σενάριο». 

«Αν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, θα φύγουμε από την κυβέρνηση»

Όσον αφορά το Σκοπιανό ο Πάνος Καμμένος επανέλαβε τη σταθερή του θέση πως εάν περάσει το «ναι» στο Σκοπιανό δημοψήφισμα και έρθει η συμφωνία στη Βουλή, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους προς την κυβέρνηση και θα αποχωρήσουν. 

Όπως είπε έχει ήδη ενημερώσει τόσο τον Αλέξη Τσίπρα όσο και τον Νίκο Κοτζιά πως δεν πρόκειται να αφήσει τη συμφωνία αυτή να περάσει και πρόσθεσε ότι ο λαός θα είναι εκείνος που θα πρέπει να πάρει την τελική απόφαση είτε με εκλογές, είτε με δημοψήφισμα. «Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να γίνει δημοψήφισμα στα Σκόπια και να μην γίνει και στην Ελλάδα για τη συμφωνία», είπε χαρακτηριστικά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:02