search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:00
MENU CLOSE

Η Σοφία Μουτίδου ποζάρει με το μαγιό της στο instagram (Photo)

13.08.2018 08:25
Η Σοφία Μουτίδου ποζάρει με το μαγιό της στο instagram (Photo) - Media

 

Όμορφες και ανέμελες στιγμές στην Καλαμάτα περνά η Σοφία Μουτίδου τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα, αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

Σε κάποια από αυτά, η ηθοποιός δε διστάζει να ποζάρει με το μαγιό της, αδιαφορώντας για τους κακεντρεχείς που -όπως η ίδια έχει δηλώσει- σχολιάζουν αρνητικά το σώμα της. Η Σοφία Μουτίδου δημοσιεύει, λοιπόν, τις φωτογραφίες της με το μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς και επεξεργασίας, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

«Ρυθμίζεται το βάρος, εγώ δεν το ρυθμίζω, το θέλω πολύ, αλλά κάτι γίνεται, με απασχολούν πάρα πολύ τα κιλά μου. Δεν είναι οργανικό, έχει να κάνει με τον εγκέφαλο, γιατί παρόλο που θέλω, δεν μπαίνω σε σειρά. Δεν έχω καταφέρει να χάσω κιλά.» είχε δηλώσει η ίδια για τα κιλά της σε παλαιότερη συνέντευξη.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:58