search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:03
MENU CLOSE

«Πυρά» κατά του Γιώργου Λιάγκα: Είναι αυτό που λέμε «τυχάρπαστο» χωρίς ταλέντο

23.08.2018 08:37
«Πυρά» κατά του Γιώργου Λιάγκα: Είναι αυτό που λέμε «τυχάρπαστο» χωρίς ταλέντο - Media

 

Τα «πυρά» του κατά του Γιώργου Λιάγκα αλλά και της Ελένης Μενεγάκη εξαπέλυσε ο perfomer Κώστας Βενετσάνος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης παρακάτω

Μίλησε μου για την τηλεόραση σήμερα

Η τηλεόραση είναι ένα καυτό θέμα. Η Ελένη Μενεγάκη σαν το κορίτσι της διπλανής πόρτας επικράτησε, χωρίς ιδιαίτερα προσόντα… Σαν τι έχει κάνει στη ζωή της; Τι έχει κάνει πριν; Γνωριμίες; Όνειρο της ήταν να γίνει μανεκέν και λόγω ύψους, της έλεγαν φίλοι και γνωστοί: «Ελενάκι μου, γλυκιά μου, ότι άλλο θέλεις, αλλά δεν μπορούμε, δεν περνάς». Έκανε μια καριέρα, καλώς κακώς, εγώ το δέχομαι. Η κοπέλα κάτι είχε, αλλά όχι να πούμε ότι είναι θρύλος και μπράβο. Τι έδωσε στον κόσμο, τι πρόσφερε; Τίποτα, μια καθημερινότητα.

Ο Γιώργος Λιάγκας σου αρέσει;

Ο Γιώργος Λιάγκας ποτέ δεν μου άρεσε και σαν επιστέγασμα ήρθε κι αυτό που έκανε στον Σπύρο Μπιμπίλα. Το γεγονός με την τηλεφωνική φάρσα που έκανε και τον μιμήθηκε σ’ ένα φαναρτζή, όπου μέσα από το ραδιόφωνο είπε: «Με λένε Σπύρο Μπιμπίλα και θέλω να μου βάλετε μια εξάτμιση από πίσω». Ο Σπύρος του έκανε μήνυση, πήγαν δικαστικά, του ζήτησε χρήματα, τα οποία και πήρε και πήγαν στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Ο Λιάγκας για το περιστατικό αυτό κατέθεσε στο ταμείο μας 6.000 ευρώ. Ο Λιάγκας είναι αυτό που λέμε «τυχάρπαστο», χωρίς ταλέντο, μια βάση. Η εκφορά λόγου – τον ακούω και με πιάνουν τα νεύρα μου – γιατί πρέπει να μιλάει αυτός ο άνθρωπος στην τηλεόραση; Δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ούτε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Αυτοί δείχνουν την παιδεία, την ευγένεια τους και τη μόρφωση τους.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:02