search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:24
MENU CLOSE

Ομολογία σοκ για τη δολοφονία του 25χρονου: Τον απειλήσαμε με σπασμένο μπουκάλι και έπεσε στο κενό (Video)

24.08.2018 08:21
Ομολογία σοκ για τη δολοφονία του 25χρονου: Τον απειλήσαμε με σπασμένο μπουκάλι και έπεσε στο κενό (Video) - Media

 

Οι δύο Πακιστανοί και ο Ιρακινός που συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης ομολόγησαν ότι είναι οι δράστες της ληστείας στο λόφο του Φιλοπάππου, που κατέληξε στον θάνατο του 25χρονου φοιτητή.

«Τον απειλήσαμε με ένα μαχαίρι και ένα σπασμένο μπουκάλι. Προσπάθησε να μας αποφύγει και έπεσε στο κενό. Δεν θέλαμε να τον σκοτώσουμε», ισχυρίστηκαν, μεταξύ άλλων, οι τρεις δράστες κατά την ανάκρισή τους, αναφερόμενοι στην πτώση του 25χρονου στο κενό που του κόστισε τη ζωή.

Το χρονικό της ληστείας

Ύστερα από επισταμένες έρευνες, τόσο στην Αττική, όσο και σε άλλες περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, ομάδα Αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, κατόρθωσε, σε συνεργασία με το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας Κιλκίς, να εντοπίσει απογευματινές ώρες της 23-8-2018 τους δύο δράστες στην περιοχή της Ειδομένης Πολυκάστρου Κιλκίς, όπου σχεδίαζαν να περάσουν τα σύνορα και να διαφύγουν στο εξωτερικό. Βραδινές ώρες εντοπίσθηκε και ο τρίτος δράστης στην περιοχή του κέντρου των Αθηνών.

Οι δύο Πακιστανοί, όπως είπαν, λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που πήρε η υπόθεση επιχείρησαν να διαφύγουν από τη χώρα.

Οι έρευνες και η σύλληψη των ληστών

Ως προς το ποινικό παρελθόν των δραστών, προκύπτει ότι έχουν κατηγορηθεί για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της ληστείας, παράβασης του νόμου «περί όπλων», για παράνομη είσοδο στη χώρα και κλοπή, ενώ στον έναν από τους κατηγορουμένους είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Έχουν ταυτοποιηθεί τόσο από αποτυπώματα όσο και από dna που βρέθηκε στην τσάντα και τα κινητά των θυμάτων, ενώ φέρεται να τους αναγνώρισε η 23χρονη.

Οι τρεις κατηγορούμενοι πρόκειται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.

«Η πτώση του 25χρονου φοιτητή είναι συνέπεια της ληστείας», είπε χαρακτηριστικά ο αξιωματικός τμήματος Ανθρωποκτονιών Κώστας Χασιώτης. Ο υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχος Αθανάσιος Κοκκαλάκης, επισήμανε, μεταξύ άλλων, από την πλευρά του, ότι συνεργάστηκαν πολλές αστυνομικές υπηρεσίες για την εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ πρόσθεσε ότι υπήρχαν ισχυρές ενδείξεις θα προσπαθήσουν να διαφύγουν στο εξωτερικό. Σημειώνεται ότι οι δυο Πακιστανοί συνελήφθησαν χθες στην ευρύτερη περιοχή της Ειδομένης και ο Ιρακινός στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, ο 28χρονος Πακιστανός είχε ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:23