search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:58
MENU CLOSE

Σκίμπε: «Θα έχουμε εκπλήξεις για τους Εσθονούς – Εκτός μόνο ο Μπακάκης»

07.09.2018 16:42
Παρελθόν ο Σκίμπε από την Εθνική - Media

 

Ευκαιρία να ξεκινήσει θετικά την πορεία της στο Nations League η Εθνική θεωρεί το ματς με τους Εσθονούς ο Μίκαελ Σκίμπε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου:

Για το Nations League και την Εσθονία: «Είναι καλή ιδέα το Nations League. Θα είναι ενδιαφέρον να παίζεις απέναντι σε ισοδύναμες ομάδες, όπως και το να ανεβαίνεις και να πέφτεις σε ισχυρότερους ή χειρότερους ομίλους. Ελκυστικό στοιχείο η δυνατότητα πρόκρισης στην τελική φάση. Αντιμετωπίσαμε δύο φορές την Εσθονία στην προηγούμενη διοργάνωση. Ήμασταν τυχεροί στο πρώτο ματς εδώ, γιατί σκοράραμε νωρίς. Σταθήκαμε άτυχοι στο ματς της Αθήνας. Θα έχουμε κάποιες εκπλήξεις για τους Εσθονούς. Η Εσθονία τα πήγε καλύτερα στο τέλος των προηγούμενων προκριματικών. Εμείς έχουμε κάποιους νέους, ταχείς και δημιουργικούς παίκτες και θα έχουμε καλή ευκαιρία να νικήσουμε αύριο».

Για τις απουσίες: «Λείπουν κάποιοι παίκτες κυρίως στην άμυνα, όπως ο Ρέτσος και ο Παπαδόπουλος, που παίζουν και οι δύο στην Γερμανία. Έχουμε ενδιαφέρουσα ομάδα, κυρίως στην επίθεση, με αρκετούς ποδοσφαιριστές σε εξαιρετική κατάσταση. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες, όπως Μήτρογλου, ο οποίος είχε καλό ξεκίνημα στη σαιζόν, ενώ πέρυσι είχε περίεργη χρονιά με τραυματισμούς. Όπως ο Λάζαρος, αλλά και ο Μάνταλος που είναι βασικό κομμάτι στην Εθνική. Γενικά έχουμε πολλές επιλογές μεσοεπιθετικά. Είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσουμε ευκαιρίες και θα σκοράρουμε τουλάχιστον ένα γκολ».

Για το φαβορί του ομίλου: «Όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο. Παίξαμε δύο φορές με την Εσθονία στην προηγούμενη διοργάνωση. Είχαμε μια ισοπαλία και μια νίκη. Παίξαμε και με Ουγγαρία και Φινλανδία, έχοντας χάσει παιχνίδια. Δεν θέλω να θεωρώ ότι είμαστε φαβορί, αλλά θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Περιμένω να προκριθούμε στον επόμενο όμιλο. Αισθανόμαστε καλά».

Για την πιθανή 11άδα και το ότι η αρχή γίνεται με εκτός έδρας ματς: «Δεν ξέρεις ποτέ πώς θα πάει η διοργάνωση όταν ξεκινάς εκτός. Θα δούμε μετά τα παιχνίδια. Μερικές φορές είναι καλό να ξεκινάς εκτός, ώστε να παίζεις εντός τα τελευταία ματς, αλλά θα δούμε. Θα είμαστε έτοιμοι για αύριο. Δεν θέλω να πω ποιοι ξεκινούν. Έχω στο μυαλό μου ποιοι θα παίξουν, μόνο ο Μπακάκης είναι εκτός. Περιμένω και την τελευταία προπόνηση».

Για το τι περιμένει από το ματς με την Εσθονία: «Περιμένω πολλά. Είναι έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές. Ιδίως αυτοί που αγωνίζονται στην Ελλάδα έχουν 7-8 ματς. Πρέπει να είναι έτοιμοι. Το ίδιο και οι υπόλοιποι που αγωνίζονται εκτός Ελλάδας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:57