06/04/2020 19:04:28

Οι Ρώσοι προειδοποιούν: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα των πλάνων από την «επίθεση με χημικά» που στήνουν οι Αμερικάνοι στην Ιντλίμπ

Οι Ρώσοι προειδοποιούν: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα των πλάνων από την «επίθεση με χημικά» που στήνουν οι Αμερικάνοι στην Ιντλίμπ - Media

 

Με ταχείς ρυθμούς προχωράει, σύμφωνα ρωσικές στρατιωτικές πηγές, η διοργάνωση προβοκατόρικης «επίθεσης με χημικά» από το καθεστώς Άσαντ στην Ιντλίμπ της Συρίας, που θα αποτελέσει το πρόσχημα για νέα δυτική επέμβαση στην πολύπαθη χώρα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Russia Today, επικαλούμενο ανακοίνωση των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, βρίσκονται σε εξέλιξη τα γυρίσματα των πλάνων που θα παρουσιαστούν ως πειστήρια της χημικής επίθεσης του καθεστώτος. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, θα έχουν παραδοθεί στα διεθνή ΜΜΕ μέχρι το βράδυ της Πέμπτη.

Σύμφωνα πάντα με τους Ρώσους, που με τη σειρά τους επικαλούνται μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, τηλεοπτικά δίκτυα από τη Μέση Ανατολή και τις ΗΠΑ έχουν αποσταλεί στο σημείο για την παραγωγή των πλάνων που χρειάζονται για την προβοκάτσια που βρίσκεται «στα σκαριά»

Όπως είχε αναφέρει και στο παρελθόν η ρωσική πλευρά, για την προετοιμασία της φερόμενης ως επίθεσης του καθεστώτος έχουν ήδη διοχετευτεί στα χέρια ακραίων ισλαμιστών ποσότητες χημικού όπλου με βάση το χλώριο. Τα «θύματα», υποστηρίζουν οι Ρώσοι, θα υποδυθούν μέλη της οργάνωσης «λευκά κράνη».

Η Μόσχα έχει προειδοποιήσει σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και δια στόματος του Βλαντιμίρ Πούτιν, ότι στην περιοχή της Ιντλίμπ στήνεται τις τελευταίες εβδομάδες σκηνοθετημένη «επίθεση με χημικά», που θα προσφέρει στις ΗΠΑ και τους συμμάχους της το απαραίτητο πρόσχημα για νέα επέμβαση στην περιοχή, με στόχο την ανατροπή της ισορροπίας δυνάμεων που πλέον γέρνει αποφασιστικά υπέρ της πλευράς Άσαντ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.