search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:39
MENU CLOSE

«Ράγισε» καρδιές η Τσιμτσιλή: Τον είδα στο κρεβάτι σκεπασμένο με σεντόνι και δεν πρόλαβα να του πω αντίο (Video)

14.09.2018 12:11
«Ράγισε» καρδιές η Τσιμτσιλή: Τον είδα στο κρεβάτι σκεπασμένο με σεντόνι και δεν πρόλαβα να του πω αντίο (Video) - Media

 

Μια πολύ προσωπική της στιγμή μοιράστηκε με το κοινό η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή της, προκαλώντας συγκίνηση.

Με αφορμή την τελευταία συζήτηση με τον πατέρα του που εκμυστηρεύτηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι η ίδια δεν είχε αυτήν την ευκαιρία. Δεν κατάφερε να του μιλήσει για τελευταία φορά, καθώς έφθασε αργά όταν είχε, ήδη, φύγει από τη ζωή.

«Είσαι τυχερός που είχες αυτή τη στιγμή με τον πατέρα σου. Εγώ που δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω τον δικό μου όταν έφυγε από τη ζωή και τον είδα σε ένα χειρουργικό κρεβάτι με ένα σεντόνι γιατί έφυγε σε τροχαίο, με κυνηγάει ακόμα και προσπαθώ να πω το αντίο στον ύπνο μου» είπε χαρακτηριστικά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:39