search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:41
MENU CLOSE

Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: Ο Τραβόλτα δεν είναι γκέι, παραλίγο να… κλεφτούμε

17.09.2018 13:31
Τι συζήτησε με το Κρεμλίνο ο Τζον Τραβόλτα - Media
 
Δεδομένου ότι συνεργάστηκαν στενά σε σειρά ταινιών και -όπως εξομολογήθηκε η ίδια- ήταν τρελά ερωτευμένη μαζί του, ο λόγος της έχει βαρύτητα όταν υπερασπίζεται τον Τζον Τραβόλτα έναντι επιθέσεων που δέχεται και φημών που επί σειρά ετών κυκλοφορούν σχετικά με τη σεξουαλικότητά του.
 
Ο λόγος για την Κέρστι Άλεϊ, η οποία συμπρωταγωνίστησε με τον Τραβόλτα στις ταινίες «Κοίτα ποιος μιλάει» και μιλώντας στη βρετανική Sun, επέμεινε όταν ρωτήθηκε για τα «ερωτικά γούστα» του Τραβόλτα, ότι δεν είναι ομοφυλόφιλος. «Δεν το πιστεύω, τον ξέρω πάρα πολύ καλά…».
Όταν βρισκόταν μέσα στο σπίτι του Celebrity Big Brother η Άλει αποκάλυψε στους συμμετέχοντες ότι παραλίγο να παντρευτεί τον Τραβόλτα καθώς τον καιρό που συμπρωταγωνιστούσαν, ήταν ερωτευμένη μαζί του. Όπως είπε, λίγο έλειψε να κάνει σχέση με τον σταρ και να απατήσει τον τότε σύζυγό της, καθώς ήταν πολύ δύσκολο να παραμείνει πιστή.
 
«Κόντεψα να το σκάσω και να παντρευτώ τον Τζον» ομολόγησε. «Τον αγαπούσα και τον αγαπώ. Αν δεν ήμουν παντρεμένη, σίγουρα θα παντρευόμουν εκείνον και θα το είχα σκάσει ήδη μαζί του» παραδέχτηκε. «Ο Τζον θα συμφωνούσε ότι ήταν αμοιβαίος ο έρωτάς μας. Θα έλεγα ότι είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει, η πιο δύσκολη απόφαση που έλαβα γιατί ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του. Περνούσαμε όμορφα μαζί και γελούσαμε πολύ» προσθέτει.
 
Πληροφορίες: enikos.gr/Sun
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:40