search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:47
MENU CLOSE

Απίστευτο: Τη βοήθεια της Interpol για τους «οκτώ» ζητά ο Ερντογάν

26.09.2018 17:32
Τούρκοι πανηγυρίζουν με σημαίες έξω από την Αγία Σοφία (Live Video) - Media
 
Τη συνδρομή της Interpol ζητεί σύμφωνα με τηλεγράφημα του Anadolu η Τουρκία για την έκδοση των οκτώ αξιωματικών που κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016 και στους οποίους έχει χορηγηθεί άσυλο.
 
Όπως αναφέρει το Anadolu, την Τετάρτη εκδικαζόταν στην Κωνσταντινούπολη η υπόθεση Τούρκου στρατιωτικού από την ίδια μονάδα με τους «οκτώ» και το δικαστήριο διέταξε να αποσταλεί στην Interpol «κόκκινο δελτίο» για την έκδοση των Τούρκων αξιωματικών που κατέφυγαν στην Αλεξανδρούπολη, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα.
 
Ταυτόχρονα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι το κατηγορητήριο που έχει σχηματιστεί σε βάρος των Τούρκων αξιωματικών είναι καταπέλτης, ενώ σημειώνεται πως οι Τούρκοι αξιωματικοί φέρονται να είχαν συστήσει την ομάδα που θα δολοφονούσε τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:46