search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:53
MENU CLOSE

Κατηγορίες για… «ζαβολιές» της Ζαλγκίρις

12.10.2018 13:04
Κατηγορίες για… «ζαβολιές» της Ζαλγκίρις - Media

Έτσι ξαφνικά, η σημερινή αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με την Μπασκόνια για την 1η αγωνιστική της Euroleague, αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον. Όλα ξεκίνησαν με τον προπονητή της ισπανικής ομάδας να κατηγορεί τους Λιθουανούς ότι βιντεοσκοπούν την προπόνηση της Μπασκόνια, ώστε να είναι πλήρως προετοιμασμένοι ενόψει της αποψινής τους μάχης.

Ο Πέδρο Μαρτίνεθ έγραψε στο twitter: “Σημείωση για να θυμόμαστε: Μετά την προπόνηση στο αντίπαλο γήπεδο, πρόσεξα ότι δεν βιντεοσκόπησαν την προπόνηση με τον υπολογιστή για το INSTANT REPLAY… (και δεν τους πίστεψα όταν μου είπαν ότι συνέβη κατά λάθος…)”, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και νέο tweet του, που γράφει ειρωνευόμενος: “Ευκαιρία να τους ζητήσουμε ένα αντίγραφο για τα σεμινάρια που κάνω”.

 

Άμεση ήταν η απάντηση της Ζαλγκίρις, που αποποιήθηκε των ευθυνών της. Η λιθουανική ομάδα υπογραμμίζει ότι η συγκεκριμένη κάμερα ανήκει στο τηλεοπτικό συνεργείο και όχι στην Ζάλγκιρις και πως είτε αφέθηκε ανοιχτή, είτε άρχισε να καταγράφει αυτομάτως. Σύμφωνα, μάλιστα, με Λιθουανό δημοσιογράφο, το υλικό του video διαγράφηκε από τους ανθρώπους της Ζάλγκιρις, κάτι που γνωρίζει και ο μάνατζερ της Μπασκόνια.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10