21/01/2021 03:36:08

Τερατώδες: Βρέθηκε τάφος νεκρού «παιδιού βρυκόλακα» (Video)

Τερατώδες: Βρέθηκε τάφος νεκρού «παιδιού βρυκόλακα» (Video) - Media

 

Σοκ και δέος προκάλεσε το εύρημα της αρχαιολογικής σκαπάνης, η οποία αποκάλυψε τον σκελετό ενός δεκάχρονου παιδιού που είχε ταφεί με μια πέτρα ανάμεσα στα σαγόνια του, κάνοντας τους επιστήμονες να ανατριχιάσουν.

Κι αυτό διότι, ο συγκεκριμένος τρόπος ταφής παραπέμπει στους θρύλους των βρυκολάκων και ιδίως στη δοξασία που λέει ότι μια πέτρα μέσα στο στόμα του βαμπιρ το εμποδίζει να επιστρέψει από τον κόσμο των νεκρών και να τραφεί με ανθρώπινο αίμα.

 

Το εφιαλτικό εύρημα εντοπίστηκε σε αρχαιολογικό τόπο στην Ιταλία και ήδη ο σκελετός του παιδιού αποκαλείται από τους ντόπιους ο «σκελετός του Λουνιάνο», ενώ ο υπεύθυνος της ανασκαφής δήλωσε πραγματικά σοκαρισμένος.

«Δεν έχω ξαναδεί τίποτα παρόμοιο στη ζωή μου. Είναι παράξενο και απόκοσμο», είπε ο Ντέιβιντ Σόρεν, αρχαιολόγος του πανεπιστημίου της Αριζόνα, που βρίσκεται στις συγκεκριμένες ανασκαφές από το 1987.

Κατά τα φαινόμενα, το παιδί είχε προσβληθεί από ελονοσία από την οποία και πέθανε. Η ταφή με μια πέτρα στο στόμα φαίνεται ότι έγινε προκειμένου να αποτραπεί η επιστροφή του ως βρυκόλακας.

Πληροφορίες: Fox News

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.