search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:16
MENU CLOSE

Η αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την μεταβίβαση του 50% της Καραϊσκάκης ΑΕ

16.10.2018 18:36
Κείμενο για την ερωτική ζωή του Γ. Καραϊσκάκη, απέσυρε άρον άρον η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» μετά από αντιδράσεις  - Media

 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της επισημαίνει πως δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του 50% της Καραϊσκάκης ΑΕ από τον Σωκράτη Κόκκαλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, απαντώντας στους ισχυρισμούς της πλευράς Κόκκαλη. Επισημαίνει δε πως ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε προεισπράξει το σύνολο του τιμήματος.

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός υπήρξε επίσημη ανακοίνωση – απάντηση σε εκείνη της πλευράς του Σωκράτη Κόκκαλη. Αυτή αναφέρει και την θέση των Πειραιωτών σε όσα υπογράμμιζε νωρίτερα ο Κόκκαλης για την Καραϊσκάκης ΑΕ:

Η μεταβίβαση του 50% των μετοχών της ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΕ, από τον κ. Κόκκαλη στον κ. Μαρινάκη δεν ολοκληρώθηκε, παρότι ο κ. Κόκκαλης είχε προεισπράξει το σύνολο του τιμήματος, από τις αρχές του 2011, λόγω μη εκπλήρωσης των προϋποθέσεων για την μεταβίβαση και την ύπαρξη νομικών επιπλοκών, σε σχέση με το ιδιοκτησιακό καθεστώς, του υπολοίπου 50% των μετοχών της ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΕ, το οποίο ο κ. Κόκκαλης είχε μεταβιβάσει σε εταιρεία συμφερόντων του κ. Λαυρεντιάδη.

Ο κ. Μαρινάκης, μέσω της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, έχει από το 2015 υποβάλει πρόταση προς τις Πιστώτριες Τράπεζες, για την απόκτηση πλειοψηφικής συμμετοχής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στη διαχειρίστρια εταιρεία του Σταδίου Καραϊσκάκη, ώστε η έδρα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να αποτελέσει για πάντα περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και όχι του μεγαλομετόχου της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:16