search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:39
MENU CLOSE

Αγρίνιο –Τραυματισμός 19χρονης από φωτοβολίδα: Κοντά στον δράστη η αστυνομία

18.10.2018 08:06
Αγρίνιο –Τραυματισμός 19χρονης από φωτοβολίδα: Κοντά στον δράστη η αστυνομία - Media

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από την τοπική αστυνομία, για την ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη του σοβαρού τραυματισμού της 19χρονης Μαρίας στην πλατεία Δημοκρατίας, την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της πορείας για τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Αγρίνιο.

Όπως αναφέρει το sinidisi.gr, ο τραυματισμός στο πρόσωπο της Μαρίας, σημειώθηκε όταν ναυτική φωτοβολίδα ευθείας βολής εκτοξεύθηκε από άγνωστο, με στόχο προφανώς αστυνομικό.

Οι αρχές του Αγρινίου, φαίνεται να βρίσκονται στα ίχνη του δράστη, αξιοποιώντας πληροφορίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων και πολυκατοικιών της κεντρικής πλατείας.

Μπορεί η τοπική αστυνομία να τηρεί για την ώρα σιγή ιχθύος, ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δείχνει να έχει καταλήξει στο πρόσωπο που φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά την 19χρονη.

Την ίδια στιγμή, η νεαρή βρίσκεται σε φάση πλήρους ανάρρωσης στο σπίτι της μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στα Ιωάννινα, έχοντας καθημερινά στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα και δεκάδες φίλους της που της συμπαρίστανται με κάθε τρόπο.

Εν τω μεταξύ, δεν αποκλείεται η οικογένεια -αν δεν το έχει ήδη πράξει- να στραφεί κατά του Ελληνικού Δημοσίου και κατά παντός υπευθύνου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:37