search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:52
MENU CLOSE

Έφτασε η «ώρα της κρίσης» για τις ελληνικές σειρές: Ποιες κόβονται – Ποιες συνεχίζονται

21.10.2018 11:26
Έφτασε η «ώρα της κρίσης» για τις ελληνικές σειρές: Ποιες κόβονται - Ποιες συνεχίζονται - Media

 

Βρισκόμαστε στον πρώτο μήνα πλήρους ανταγωνισμού των καναλιών για τη νέα σεζόν. Όλοι οι σταθμοί έχουν μπει στον ανταγωνισμό με πλήρες πρόγραμμα με εξαίρεση το Open TV που θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Οκτωβρίου.

Σημαντικό μέρος του προγράμματος των καναλιών καταλαμβάνουν και οι ελληνικές σειρές. Η μυθοπλασία παίρνει και πάλι σημαντικό κομμάτι από την πίτα, ενώ όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» η επένδυση ων καναλιών είναι κατά 30% αυξημένη σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι οι σειρές δεν περνάνε από «εξετάσεις».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» τα κανάλια μέχρι τον Δεκέμβριο θα κληθούν να αποφασίσουν για επιπλέον επεισόδια στις σειρές που υπάρχουν στο πρόγραμμά τους.

Αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα για όλες τις σειρές της τηλεόρασης καθημερινές και μη.

Μοναδική εξαίρεση η σειρά «Επιστροφή» που είναι προγραμματισμένο να ρίξει τίτλους τέλους τον Φεβρουάριο. Θυμίζουμε ότι πρόκειται για διασκευή ξένου σεναρίου.

Πηγή: dailymedia, Real

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:52