search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:57
MENU CLOSE

Το μήνυμα του πιλότου στη Θεσσαλονίκη: Καλημέρα Μακεδονία – Ας ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα

28.10.2018 12:11
Το μήνυμα του πιλότου στη Θεσσαλονίκη: Καλημέρα Μακεδονία - Ας ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα - Media

 

Μήνυμα από τους αιθέρες έστειλε ο επισμηναγός Γιώργος Παπαδάκης, ένα από τα μέλη της ομάδας Ζευς, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη.  

«Καλημέρα Θεσσαλονίκη, καλημέρα Μακεδονία. Το «όχι» των Ελλήνων αποτελεί πηγή ενότητας και συνεργασίας όπως αποδεικνύει η παρουσία του προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας. Να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα. Χρόνια Πολλά», είπε από το πιλοτήριο του F16.

Στη συνέχεια, ο Προκόπης Παυλόπουλος, απευθυνόμενος στον επισμηναγό, είπε: «Κύριε Επισμηναγέ, Τόσον εγώ όσο και ο Πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε υπερήφανοι για εσάς, για τις διεθνώς αναγνωρισμένες ικανότητές σας αλλά και για το απαράμιλλο θάρρος σας. Αποδεικνύετε καθημερινά και εμπράκτως πόσο αποτελεσματικά υπερασπίζεσθε τον εναέριο χώρο της Ελλάδας και, επομένως, της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο σύνολό της. Η Υπέρμαχος Στρατηγός να θωρακίζει τα φτερά σας και να χαλυβδώνει τις ψυχές σας. Χρόνια Πολλά».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:55