search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:16
MENU CLOSE

Σελένα Γκόμεζ – Κριστιάνο Ρονάλντο: Διπλό, τελικό!

30.10.2018 15:42
Σελένα Γκόμεζ – Κριστιάνο Ρονάλντο: Διπλό, τελικό! - Media

 

Μέχρι πρότινος η Σελένα Γκόμεζ κατείχε τα πρωτεία των followers στο instagram ξεπερνώντας όχι μόνο την Κιμ Καρντάσιαν, αλλά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όμως τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε η Αμερικανίδα που την ανάγκασαν να προβεί σε ένα απαραίτητο διάλειμμα από τα social media της στέρησαν το «θρόνο» της στην κορυφή του Instagram.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο που εποφθαλμιούσε, την εκθρόνησε και κατέχει πλέον εκείνους τους περισσότερους followers, καθώς σύμφωνα με το USWeekly Monday, μετρά 144.338.650 ακολούθους ενώ η νεαρή τραγουδίστρια έμεινε στους 144.321.029.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mis amores

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής δημοσιεύει εσχάτως προσωπικές φωτογραφίες (ακόμη και με την σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ και τα τέσσερα παιδιά του) την ώρα που η τελευταία ανάρτηση της Σελένα Γκόμεζ ήταν στις 23 Σεπτεμβρίου, όταν και κοινοποίησε μια selfie για να εξηγήσει τους λόγους που θα απείχε στη συνέχεια από τα social media.

 

Η Σελένα Γκόμεζ κατείχε τον τίτλο των περισσότερων followers στο Instagram από το 2016, όταν ξεπέρασε την φίλη της, Τέιλορ Σουίφτ, που αυτή τη στιγμή μετρά 112 εκατομμύρια ακολούθους. Ανάμεσα στους διασήμους με τους περισσότερους followers περιλαμβάνονται επίσης η Αριάνα Γκράντε με 132 εκατομμύρια, η Κιμ Καρντάσιαν με 120 εκατομμύρια και η Beyoncé με 119 εκατομμύρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:15