search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:00
MENU CLOSE

Τι αλλάζει από σήμερα στο μετρό

01.11.2018 07:38
Μετρό: Ξεμπλοκάρει η γραμμή 4, πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί - Media

 

Από σήμερα, Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018, οι συρμοί του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα ξεκινούν (κάθε 00:25 και 00:55 της ώρας) αποκλειστικά και μόνον από το σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας».

Ομοίως οι συρμοί που θα εκκινούν από το αεροδρόμιο (κάθε 00:00 και 00:30 της ώρας) θα τερματίζουν τη διαδρομή τους  στο σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας». 

Ως εκ τούτου οι επιβάτες με κατεύθυνση το αεροδρόμιο θα πρέπει να κατευθύνονται στον παραπάνω σταθμό, όπου και θα μετεπιβιβάζονται στους  αεροδρομιακούς συρμούς Μετρό.

Παράλληλα οι επιβάτες του Μετρό που προέρχονται από το αεροδρόμιο ή από κάποιο ενδιάμεσο σταθμό της γραμμής του προαστιακού, θα μετεπιβιβάζονται το σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» σε άλλον συρμό του Μετρό για τη μετάβασή τους  στο υπόλοιπο δίκτυο της ΣΤΑΣΥ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50