27/09/2020 16:13:43

Ένιο Μορικόνε: Δεν αποκάλεσα ποτέ «κρετίνο» τον Ταραντίνο

Ένιο Μορικόνε: Δεν αποκάλεσα ποτέ «κρετίνο» τον Ταραντίνο - Media

 

Ο συνθέτης Ένιο Μορικόνε εξέδωσε δήλωση προς την εφημερίδα «The Independent» λέγοντας ότι ποτέ δεν αποκάλεσε τον σκηνοθέτη Κουέντιν Ταραντίνο «κρετίνο».

«Έχει υποπέσει στην αντίληψή μου ότι το Playboy Germany δημοσίευσε άρθρο, στο οποίο έχω διατυπώσει εξαιρετικά αρνητικά σχόλια για τον Ταραντίνο και τις ταινίες του και την Aμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών» αναφέρει η δήλωση. «Ποτέ δεν έχω εκφράσει τυχόν αρνητικές δηλώσεις για την Ακαδημία ή τον Κούεντιν ή τις ταινίες του - και σίγουρα δεν θεωρώ σκουπίδια τις ταινίες του. Έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου στην Ιταλία να προχωρήσει σε αστικά και ποινικά μέτρα.

«Θεωρώ ότι ο Ταραντίντο είναι σπουδαίος σκηνοθέτης. Μου άρεσε πολύ η συνεργασία μαζί του και η σχέση που αναπτύξαμε το διάστημα που περάσαμε μαζί. Είναι θαρραλέος και έχει σπουδαία προσωπικότητα. Οφείλεται στη συνεργασία μας το Όσκαρ που έλαβα, που είναι σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες αναγνωρίσεις στην καριέρα μου και είμαι για πάντα ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε να συνθέσω μουσική για την ταινία του» αναφέρεται στη δήλωση.

Πηγή: ΑΠ Ε- ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.