search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:24
MENU CLOSE

Το Netflix ετοιμάζει συνδρομητικό πρόγραμμα μόνο για κινητά στο μισό κόστος

15.11.2018 19:53
To τοπ10 των σειρών και ταινιών του Netflix (Photos) - Media

 

Το παγκόσμιο φαινόμενο Netflix, εξελίσσεται και γίνεται πιο…φιλικό σε όσους χρησιμοποιούν μόνιμα τα κινητά τους. Σύμφωνα με το περιοδικό «Star Online», το Netflix δοκιμάζει ένα συνδρομητικό πρόγραμμα ειδικά για mobile πλατφόρμες, με το κόστος να υπολογίζεται στο μισό της κανονικής συνδρομής.

Μάλιστα, το Netflix επιβεβαίωσε τα περί δοκιμής στον ιστότοπο TechCrunch αλλά και στην εφημερίδα USA Today. «Αναζητούμε πάντα νέους τρόπους να καταστήσουμε το Netflix πιο ευχάριστο και πιο προσιτό στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην USA Today.

«Όσον αφορά σ’ αυτήν την περίπτωση, πραγματοποιούμε δοκιμές προκειμένου να κατανοήσουμε το ενδιαφέρον των καταναλωτών αναφορικά με ένα πρόγραμμα μόνο για κινητά, σε ορισμένες χώρες. Γενικά, κάθε στιγμή δοκιμάζουμε πολλές νέες ιδέες, οι οποίες μπορεί να ποικίλλουν ως προς το πόσο διαρκούν και ως προς ποιος τις βλέπει», κατέληξε στη σχετική δήλωσή του το Netflix.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15