14/07/2020 06:49:44

Το Netflix ετοιμάζει συνδρομητικό πρόγραμμα μόνο για κινητά στο μισό κόστος

To τοπ10 των σειρών και ταινιών του Netflix (Photos) - Media

 

Το παγκόσμιο φαινόμενο Netflix, εξελίσσεται και γίνεται πιο…φιλικό σε όσους χρησιμοποιούν μόνιμα τα κινητά τους. Σύμφωνα με το περιοδικό «Star Online», το Netflix δοκιμάζει ένα συνδρομητικό πρόγραμμα ειδικά για mobile πλατφόρμες, με το κόστος να υπολογίζεται στο μισό της κανονικής συνδρομής.

Μάλιστα, το Netflix επιβεβαίωσε τα περί δοκιμής στον ιστότοπο TechCrunch αλλά και στην εφημερίδα USA Today. «Αναζητούμε πάντα νέους τρόπους να καταστήσουμε το Netflix πιο ευχάριστο και πιο προσιτό στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην USA Today.

«Όσον αφορά σ’ αυτήν την περίπτωση, πραγματοποιούμε δοκιμές προκειμένου να κατανοήσουμε το ενδιαφέρον των καταναλωτών αναφορικά με ένα πρόγραμμα μόνο για κινητά, σε ορισμένες χώρες. Γενικά, κάθε στιγμή δοκιμάζουμε πολλές νέες ιδέες, οι οποίες μπορεί να ποικίλλουν ως προς το πόσο διαρκούν και ως προς ποιος τις βλέπει», κατέληξε στη σχετική δήλωσή του το Netflix.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.