01/12/2020 08:19:03

Γιώργος Τσαλίκης: «Το bullying άσχημο να το δέχεσαι, αλλά και να το κάνεις και απευθύνομαι στην κα Ακρίτα» (Video)

 Γιώργος Τσαλίκης: «Το bullying άσχημο να το δέχεσαι, αλλά και να το κάνεις και απευθύνομαι στην κα Ακρίτα» (Video) - Media

 

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Ακρίτα προχώρησαν σε μια έντονη δημόσια κόντρα, με αφορμή τη ματαίωση του Ζητείται Ψεύτης στο Θέατρο Παλλάς και ο Γιώργος Τσαλίκης στήριξε τον Μάρκο με ανάρτησή του στο Instagram. Ο τραγουδιστής εξηγεί σήμερα στην εκπομπή Έλα χαμογέλα:

«Τον Μάρκο τον ξέρω 20 χρόνια, ξέρω το ήθος του, ξέρω πώς λειτουργεί, ξέρω πόσο στεναχωρήθηκε και δεν γινόταν να μην γράψω αυτά που πιστεύω γι’ αυτόν τον άνθρωπο.

Με ενόχλησε ο πόλεμος και η λάσπη και όλοι οι χαρακτηρισμοί. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει γίνει σε μία συμφωνία, δεν ξέρω τα παρασκήνια, δεν είμαι δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι αυτός ο άνθρωπος έχει ήθος, ότι είναι δουλευταράς, ότι βοηθάει πολύ κόσμο και υπάρχει πολύς κόσμος που τον ακολουθεί…

Οποιαδήποτε μορφή bullying είναι άσχημη. Και όπως είναι άσχημο να το δέχεσαι, είναι άσχημο και να το κάνεις και απευθύνομαι στην κα Ακρίτα».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.