search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:53
MENU CLOSE

Γιώργος Τσαλίκης: «Το bullying άσχημο να το δέχεσαι, αλλά και να το κάνεις και απευθύνομαι στην κα Ακρίτα» (Video)

01.12.2018 12:49
Γιώργος Τσαλίκης: «Το bullying άσχημο να το δέχεσαι, αλλά και να το κάνεις και απευθύνομαι στην κα Ακρίτα» (Video) - Media

 

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Ακρίτα προχώρησαν σε μια έντονη δημόσια κόντρα, με αφορμή τη ματαίωση του Ζητείται Ψεύτης στο Θέατρο Παλλάς και ο Γιώργος Τσαλίκης στήριξε τον Μάρκο με ανάρτησή του στο Instagram. Ο τραγουδιστής εξηγεί σήμερα στην εκπομπή Έλα χαμογέλα:

«Τον Μάρκο τον ξέρω 20 χρόνια, ξέρω το ήθος του, ξέρω πώς λειτουργεί, ξέρω πόσο στεναχωρήθηκε και δεν γινόταν να μην γράψω αυτά που πιστεύω γι’ αυτόν τον άνθρωπο.

Με ενόχλησε ο πόλεμος και η λάσπη και όλοι οι χαρακτηρισμοί. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει γίνει σε μία συμφωνία, δεν ξέρω τα παρασκήνια, δεν είμαι δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι αυτός ο άνθρωπος έχει ήθος, ότι είναι δουλευταράς, ότι βοηθάει πολύ κόσμο και υπάρχει πολύς κόσμος που τον ακολουθεί…

Οποιαδήποτε μορφή bullying είναι άσχημη. Και όπως είναι άσχημο να το δέχεσαι, είναι άσχημο και να το κάνεις και απευθύνομαι στην κα Ακρίτα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:52