search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:43
MENU CLOSE

Ρόδος: Για βιασμό και ανθρωποκτονία κατηγορούνται οι συλληφθέντες – Σήμερα η κηδεία της Ελένης

05.12.2018 06:35
Ραγδαίες εξελίξεις: Αναπαράσταση του εγκλήματος ζητά ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας - Media

 

Ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς επίσης και για βιασμό, με βάση την κατάθεση που έδωσε ο 19χρονος και όχι βάσει της ιατροδικαστικής έκθεσης, άσκησε απόψε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου κ. Φερεντίνος στους δύο κατηγορούμενους για την δολοφονία της φοιτήτριας.

Το νέο στοιχείο που προέκυψε είναι και η απαγγελία κατηγοριών για βιασμό και η δίωξη ασκήθηκε με βάση την ομολογία του 19χρονου Αλβανού που έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του ενώ ο 21χρονος Ροδίτης αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξη.

Με βάση πάντως την ομολογία του 19χρονου η δολοφονία έγινε στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του 21χρονου στην περιοχή της Λίνδου λίγα χιλιόμετρα μακριά από την θαλάσσια περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας.

Σήμερα Τετάρτη οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, εκεί όπου αναμένεται να διαλευκανθούν αρκετά κενά που εξακολουθούν να υπάρχουν στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η φοιτήτρια.

Σήμερα η κηδεία της Ελένης

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν σήμερα το πρωί στις 11:00, οι φίλοι και οι συγγενείς της άτυχης 21χρονης φοιτήτρια από τη Ρόδο. Η σορός της μεταφέρθηκε χθες από την Ρόδο στην Αλεξανδρούπολη και από κει στο Διδυμότειχο, όπου θα γίνει η κηδεία της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:43