search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:03
MENU CLOSE

Ηθοποιός προσφέρθηκε να κάνει στο δρόμο στριπτίζ σε 2 άνδρες, αλλά έπεσε σε αστυνομικούς (Video)

05.12.2018 10:16
Ηθοποιός προσφέρθηκε να κάνει στο δρόμο στριπτίζ σε 2 άνδρες, αλλά έπεσε σε αστυνομικούς (Video) - Media

 

Η τύχη δεν ήταν με το μέρος της Γερμανίδας ηθοποιού Άντζε Μόνινγκ. Βρήκε δυο περαστικούς στο δρόμο και κουβέντα στην κουβέντα προθυμοποιήθηκε να τους ευχαριστήσει εκεί στην άκρη του δρόμου και να τους κάνει ένα εκπληκτικό στριπτίζ, αποκαλύπτοντας τους το όμορφο κορμί της.

Η αρχική τιμή ήταν τα 1200 ευρώ αλλά οι δυο άνδρες μόλις άκουσαν το ποσό, αρνήθηκαν. Τότε άρχισαν τα παζάρια και τελικά η τιμή κλείστηκε στα 300 ευρώ. Το στριπτίζ θα γινόταν σε ένα πάρκινγκ στην πόλη Γιένγκεν στη νότια Γερμανία.

Η ηθοποιός σύμφωνα με τα όσα είπε το έκανε προκειμένου να ανεβάσει το βίντεο στο youtube και να αποκτήσει περισσότερους ακολούθους.

Όταν πήγαν στο απόμερο πάρκινγκ και η ηθοποιός άρχισε να αποκαλύπτει το κορμί της μέσα από ένα σι-θρου κορμάκι που φορούσε και πριν προλάβει να πετάξει τα υπόλοιπα ρούχα, δυο τροχονόμοι που ρύθμιζαν την κυκλοφορία, είδαν το περιστατικό από τις κάμερες και έσπευσαν προς το σημείο, όπου και τη συνέλλαβαν.

Η ηθοποιός είναι γνωστή στο χώρο του διαδικτύου με τα βίντεο που ανεβάζει, έχει σκανδαλίσει πολλές φορές την κοινή γνώμη κυρίως για ένα βίντεο της όπου εμφανίζεται να ραπίζει το γυμνό της στήθος και να φωνάζει «δείξε τα στήθια σου, δείξε τα στήθια σου»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:03