search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:17
MENU CLOSE

«Ακροβατικά» Καμμένου: Παραιτούμαι αν έλθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή

13.12.2018 15:11
Καμμένος: Το 2019 παράγουμε φυσικό αέριο - Media

 

Επέστρεψε στην αρχική θέση του, για αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση αν η συμφωνία των Πρεσπών έλθει προς κύρωση στην Ελληνική Βουλή, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι «για εμένα, όπως γνωρίζετε, η πάγια θέση μου είναι ότι δεν μπορώ να δεχτώ καμία συμφωνία η οποία περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» και κάλεσα και τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να ξεκαθαρίσει την θέση του.

Επισκέφθηκα τα φυλάκια, γιατί όπως δημόσια έχω πει – και το είπα και στους στρατιωτικούς, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους στρατεύσιμους και τους συνοριοφύλακες που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια – μπορεί να είναι η τελευταία μου επίσκεψη.

Είναι δεδομένο ότι αν – ω μη γένοιτο – αυτή η συμφωνία φτάσει στη Βουλή, εγώ δεν θα συνεχίσω να είμαι Υπουργός Εθνικής Άμυνας και ούτε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσουν να αποτελούν μέλος του κυβερνητικού συνασπισμού».

Νωρίτερα, ο υπουργός Άμυνας είχε πει ότι θα παραιτηθεί από την κυβέρνηση αν η συμφωνία ψηφιστεί από το κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50