search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:56
MENU CLOSE

Αγνώριστη σήμερα η Άννα – Μαρία του 3.2.1. ΑΝΤ1! (Video)

19.12.2018 09:44
Αγνώριστη σήμερα η Άννα - Μαρία του 3.2.1. ΑΝΤ1! (Video) - Media

 

Τη γνωρίσαμε στο 3,2,1, του ΑΝΤ1, ενώ αργότερα την είδαμε να πρωταγωνιστεί σε σήριαλ του ίδιου σταθμού.

Αν και αποτέλεσε μια παρουσία που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως τα χρόνια εκείνα, η Άννα – Μαρία Λογοθέτη επέλεξε να αποτραβηχτεί από τα φώτα καθώς έκρινε ότι ο χώρος της τηλεόρασης δεν της ταιριάζει, όπως αρχικά πίστευε.

Αρκετά χρόνια μετά, η Άννα – Μαρία μιλά στην κάμερα του Πρωινού με τους παρουσιαστές να επισημαίνουν πόσο πολύ έχει αλλάξει από τον καιρό που βρισκόταν στην τηλεόραση.

«Εγώ ήθελα να πάω για παρουσίαση δελτίου. Παράλληλα με το σχολείο έκανα δημοσιογραφία και όταν τελείωσα από τη σχολή έστειλα το βιογραφικό μου τότε στον ΑΝΤ1 για να κάνω δελτίο ειδήσεων στα αγγλικά. Γιατί έχω τελειώσει ξένο σχολείο. Και από εκεί βρέθηκα στο casting για το «3-2-1″. Μη με ρωτήσεις πως έγινε. Δεν έχω ιδέα. Μετά όταν άρχισα να μεγαλώνω και να ωριμάζω μέσα στο τηλεοπτικό σκηνικό, κατάλαβα ότι τελικά δεν μου ταιριάζει και αποχώρησα. Δεν μου άρεσε γενικά το παρασκήνιο», είπε η Άννα Μαρία Λογοθέτη, αναφερόμενη μεταξύ άλλων και στο διαζύγιο που πήρε ύστερα από 11 χρόνια γάμου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:56