search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:10
MENU CLOSE

Θρίλερ στον Τάμεση: Λαθρεπιβάτες κατέλαβαν πλοίο

21.12.2018 18:59
Θρίλερ στον Τάμεση: Λαθρεπιβάτες κατέλαβαν πλοίο - Media
 
Τέσσερις λαθρεπιβάτες, οπλισμένοι με σιδηρολοστούς, απειλούν τους ναυτικούς πάνω πλοίο, στα ανοιχτά της νοτιοανατολικής Αγγλίας, κοντά στις εκβολές του Τάμεση.
 
Η αστυνομία του Έσεξ ανέφερε στο Twitter ότι αντιμετωπίζει ένα “επεισόδιο” που είναι σε εξέλιξη πάνω σε ένα πλοίο στο Τάμεση. Οι αστυνομικές αρχές πρόσθεσαν ότι δεν έχουν κάποια πληροφορία ότι έχει τραυματιστεί κάποιος πάνω στο πλοίο Grande Tema. Δεν πιστεύουν επίσης ότι το επεισόδιο αυτό σχετίζεται με τρομοκρατία, ούτε ότι πρόκειται για πειρατεία.
 
«Δεν έχει αναφερθεί να έχει τραυματιστεί κανείς και δεν πιστεύουμε ότι (οι ναυτικοί) κινδυνεύουν. Επί του παρόντος δεν το αντιμετωπίζουμε σαν να ήταν κατάσταση ομηρείας ή πειρατείας ή τρομοκρατίας», τόνισε στην ανακοίνωση που εξέδωσε.
 
Σύμφωνα με τον Πολ Κυπριανού, τον εκπρόσωπο της εταιρείας Grimaldi Group, οι ναυτικοί εντόπισαν πάνω στο σκάφος τέσσερις λαθρεπιβάτες. «Το πλοίο ερχόταν από τη Νιγηρία… (Οι λαθρεπιβάτες) κατάφεραν να δραπετεύσουν από την καμπίνα και άρχισαν να απειλούν το πλήρωμα, απαιτώντας να πλεύσει το πλοίο πολύ κοντά στην ακτή… Καταλαβαίνουμε ότι ήθελαν να πηδήξουν και να φτάσουν στα βρετανικά παράλια», είπε.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:10