search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:14
MENU CLOSE

Αρπαγή επιχειρηματία στον Πειραιά: «Πάω να τρελαθώ – Το παιδί μου είναι διαμάντι» λέει ο πατέρας (Video)

28.12.2018 12:14
Αρπαγή επιχειρηματία στον Πειραιά: «Πάω να τρελαθώ - Το παιδί μου είναι διαμάντι» λέει ο πατέρας (Video) - Media

Αδυνατεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί ο πατέρας του Νίκου Μαυρίκου, του επιχειρηματία που απήχθη το πρωί της Πέμπτης από την περιοχή του Πειραιά

«Έπεσα από τα σύννεφα» στο άκουσμα της είδησης της αρπαγής του γιου μου. Παίρνω τηλέφωνο, δεν απαντάει κανείς, να μάθω τι γίνεται, τι συμβαίνει. Απ’ ό,τι έμαθα μόνο, ότι ας πούμε πήγαν τέσσερα άτομα εκεί, με ένα αυτοκίνητο, τον απήγαγαν και έφυγαν το πρωί. Μια παραδουλεύτρα τους είδε, αυτό έχω μάθει, τίποτα άλλο. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί με καλό όνομα στον Πειραιά. Τίμιος, ωραίος, καλός με το προσωπικό, δεν έχει ακουστεί τίποτα. Το όνομά του είναι διαμάντι. Κι εγώ πάω να τρελαθώ, δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει» είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου».

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η πρώην σύζυγος του Πειραιώτη επιχειρηματία, δηλώνοντας σοκαρισμένη: «Τι να σας πω έχω πέσει από τα σύννεφα. Για τα παιδιά (μας) στεναχωριέμαι που περνάνε όλο αυτό. Κι εγώ αγωνιώ. Δεν γνώριζα κάτι δεν είχα επαφές μαζί του τον τελευταίο καιρό. Να είναι καλά ο άνθρωπος, τι να πω… Κοινωνία ώρα μηδέν. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:14