13/07/2020 08:27:19

Γκαγκάκη: «Χώρισε» τον σύντροφό της στον αέρα της εκπομπής! (Video)

Γκαγκάκη: «Χώρισε» τον σύντροφό της στον αέρα της εκπομπής! (Video) - Media

 

Τέτοια στιγμιότυπα δε συμβαίνουν συχνά και μάλιστα στην τηλεόραση. Ο λόγος για την Κατερίνα Γκαγκάκη η οποία -λίγο πολύ- ανακοίνωσε τον χωρισμό της στην τηλεόραση. Και δεν εννοούμε ότι ανακοίνωσε τον χωρισμό μόνο στους τηλεθεατές αλλά και στον άμεσα ενδιαφερόμενο… τον επί χρόνια σύντροφό της δηλαδή!

Το γεγονός συνέβη το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Happy day» όπου μετά από ερώτηση της Τίνας Μεσσαροπούλου, η Κατερίνα Γκαγκάκη απάντησε:

«Είμαι αρκετά χρόνια με κάποιον αλλά νομίζω δεν είναι τυχαίο… Όταν δεν μαθαίνει κανείς κάτι, νομίζω ότι δεν αισθάνεσαι την περηφάνια να βγεις να το φωνάξεις. Νομίζω ότι είναι ακριβώς η στιγμή που η ζωή θα μου φέρει μεγάλες αλλαγές την επόμενη χρονιά».

Όταν συνειδητοποίησε τι είπε, η Κατερίνα Γκαγκάκη χαμογέλασε αμήχανα και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι μόλις ανακοίνωσα έναν χωρισμό από την τηλεόραση! Αυτά τα πράγματα δεν πιάνεις τον άλλον εξαπίνης. Όταν βλέπεις σχέσεις που είναι on off και λίγο σέρνονται με τα χρόνια, το καταλαβαίνεις όταν ξεφτίζουν και πολλές φορές κάποιος πρέπει να πάρει την απόφαση».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.